İkinci El Cort G100 Alınır Mı?

Merhabalar, elektro gitara yeni başlayacak pek bilgisi olmayan biriyim. Bütçem çok fazla değil 3000TL civarında. Çevremdekiler beni 2. el piyasasına yönlendirdi. Biraz araştırdım ve böyle bir ilan buldum Cort markası iyi bir markaymış sanırım. Bir de size sormak istedim bu gitar alınır mı yoksa başka önerileriniz vs. var mı? Bu arada amfi için de 3000TL bütçem var her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.

İLAN :
 
Sapta mı sorun var saddlelarda mı anlayamadım ama teller klavye birleşme noktasında alttan üstten eşit aralıkla konumlanmamış. Bu düzeltilmezse çalımda sorun yaşatır. Onun dışında duvara yaslanan bir gitar ve gitarı elinde pompalı tutar gibi tutan insan fotoğraflarıyla bakımsız, özen gösterilmemiş bir gitar imajı veriyor.
 
Sevgili kardeşim 2. el gitar tabiiki alınır. Enstrüman konusu bilgi kirliliği bol olan mevzulardır. Çok pahalı klişeleşmiş gitarlara kafa göz dalıp, darma duman edecek ucuz gitarlar var. Yeni başlayan birisiyim dediğin için nacizane fikir vereyim, gitarı markası dışında kalite olarak belirleyen malzemesi ve işçiğidir. Mesela başlangıç seviyesi diye düşünüp satma ihtiyacı duymadan yıllarca yanından ayırmayacağın iki örnek, Cort g200 gövdesi bataklık diş budak klavye kanada maple, diğer bir ucuz ama çok iyi gitar tavsiyesi SX Alder serisi. Bak iddia ediyorum Fender'e kafa atar, benim diyen gitariste aynı anfiden Fender ve bu iki gitarı dinlet hangisi acaba diye tereddütte kalır konu tecrübe ile sabittir. Alacağın ilk gitarın senin iyi bir arkadaşın olsun "başlangıç seviyesi" diye anılan, seni müzikten soğutacak bir enstrüman yerine sürekli sahip olacağın bir enstrümanı seçmek isabetli karar olur, kesinlikle markaya takılma çoğu başka ülkelerde üretilen jenerik markalı ürünlerdir.
 
Geri
Üst