10k bütçe ile elektro gitar amfi ve diğer ekipman tavsiyesi

Merhabalar yeni başlıyorum elektro gitara daha önce öğrenci gitarı çalmıştım. Elektro gitarlar ve ekipmanları hakkında hiç bilgim yok.Butcem her şey dahil 10 bin. Cem Karaca Erkin Koray Manga Duman ve filmlerin tema müziklerini çalmak istiyorum.Ne önerirsiniz?
 
Burada istedikleriniz ile ilgili çok fazla yazı var. Ama fiyatlar hep eski ne yazik ki. Güncel fiyatları kimse takip edemiyor. Özellikle düşük bütçe ile. O yüzden en iyisi bir müzik markete gidip fiyat almanız. İstediğiniz şeyin adı satış danışmanlığı çünkü. Aldığınız fiyatlara göre sizce bu gitar nasıl diye sorabilirsiniz. Ya da malum video sitesine yazıp dinleyebilirsiniz. Kesin video vardır.
 
Amfi olarak blackstar id core v3 serisi 10 watt yeterli olacaktır sana şuan. Kalan paran ile de hss manyetikli rengini beğendiğin bir gitarı alabilirsin. Zira 10k bütçe ile mevcut ekonomide biraz işin zor gibi. Bence yatırımı amfiden yana kullan en azından çalarken seni üzmez ilk başta.
 
forumu karıştır.... bu soru aynı kelimelerle olmasa da aynı amaçla 4000 kere filan soruldu, her hafta en az 1-2 kişi sıfırdan başlıyorum ne yapayım diyor... benzer başlıkları dolaş, hem sordukların ve daha fazlası için bakış açın genişler... hem de 4001. kere aynı cihazları (10 bin ile alınacak şeyler bir elin parmağını geçmeyecek) konuşmamış oluruz...
 
dün... aynı soru.. aynı cevap benden....

 
Geri
Üst