Kocaeli Anadolu Rock, Türkçe Rock, Cover ve Beste çalabileceğimiz, albüm çıkartma yolunda olan bir konser grubu kurmak istiyorum...

Öncelikle merhaba değerli müzisyen arkadaşlar. 36 yaşıma yeni girdim. 23 yıldır gitar çalıyorum ve arada gitar eğitimleri de veriyorum. Beş şarkıdan oluşan ilk albümüm 2014'te yayınlandı. Hemen devamında yine beş şarkılık ikinci albümü de kaydettim ama bunun çıkması biraz zaman aldı. Geçen sene Ocak ayında ikinci albümüm yayınlandı. 2022 Eylül'de ise son teklim yayınlandı. Çocukluğumdan gelen yıllardan bu yana anadolu rock hayranıyım. Akustik gitar ve elektro lead gitaristiyim ve iyi kötü bir vokalim var. Kafamdaki o canım güzel şarkıları çalabileceğim bir grubum hiç olmadı. Bu ilandan sonra olmasını umuyorum. Kurulmasını çok istediğim bu grupla önce stüdyo provaları alacağız, sonrasında çay kahve içip bir sonraki provayı konuşacağız, sonrasında kayda girip bir şarkı çıkartacağız. Hali hazırda benim elimde (yayınlanmış olan 11 şarkı dahil) 96 tane beste var. Her ay ya da her iki ayda bir yeni bir şarkı olur, türkü olur hiç fark etmez kaydedip yayınlarız. Cinsiyetin ve yaşın tabi reşit olmak kaydıyla hiç önemli değil. Müzisyen ve hoş sohbet samimi bir insansan mutlaka anlaşırız.

Benim bu gruba çok ihtiyacım var dostlar. İki albüm ve bir tekli sürecinde hep yalnızdım. Artık yalnız yürüyemiyorum, yalnız yürümek de istemiyorum.

Gerekli olan enstrümanlar:
2 kişi elektro gitar
Bas gitar
Davul
Klavye
Üflemeli ve yaylı çalgılar
Vokal & Geri vokal

Yayınlanmış şarkılarımı dinlemek isteyenler için özelden ya da telefonumdan ulaşırsanız linkleri iletirim.
Hayatımı müzikle sürdürmek, müzik üretmek ve müzikle iç içe olarak geçirmek istiyorum.
Uzun bir yazı oldu okuduğun için teşekkür ederim.

İletişim: 0533 034 41 22 istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst