Pedal Board ve Loop Switcher önerisi

Selamlar

Pedallarımın sığabileceği bir board ve onlarla kullanmak için bir True Bypass Looper bakıyorum. Pedallarımı şuradan görebilirsiniz.

Orada gözükmeyen ve yeni aldığım Polytune 3 noir eklendi. Büyük bigmuff'ı çıkartıp yerine iki tane Ram's Head ve Green Russian koyma planım var. Birde Tube Drive eklenecek. Bunların sığabileceği ve mümkünse hafif bir board bakıyorum. Çantada önemli.

Pedallarımda kullanabileceğim programlanabilir olmayan bir True Bypass Looper bakıyorum. Pedallarımın tamamını bağlama niyetim yok. Comp zaten sürekli açık olacak. Tuner ve Wah'ıda istediğim zaman ben ayağımla açar kaparım.

QUARTERMASTER'ın 10luk olanı aslında tüm ihtiyacımı karşılıyor ancak 320 sterlin edecek birşeyde görmedim. 100 dolar civarı birşey olsa düşünmeden alacağım. Kendisi abisi G3 gibi programlanabilir olmasa bile şöyle bir güzellik yapmışlar. Flipflop düğmeleri var. Onları tek tek istediğiniz kanaldaki pedalları aktif eederek kullandığınız zaman, aktif olan kanallardan herhangi birine bastığınız zaman diğerleri devreden çıkıyor. Bu özellikle birden fazla pedal kullananlar için faydalı bir özellik. Benzer özellikte olan başka bir üründe görmedim.

Sizin öneriniz ne olur?
 
Geri
Üst