Elektro gitar jak kablosu önerisi

İyi günler, gitarımı aldığım yerden hediye verilen kirlin kablo rezalet olduğu için (temassızlık, gürültü.) iki kez tamir etmek zorunda kaldım ve gına geldi. 700 tl açılı jak kablosu önerebilirmisiniz?
4 metreden kısa olmasını istemiyorum okul sahnesi ve ev içinde kullanacağım.
(Arama kısmında aradım fakat bütçeme uygun görmedim)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Elimdeki ihtiyaç fazlası olan bu Ibanez kabloyu önerebilirim. Aslında ben de Kirlin örgülü kablo kullanıyorum ama o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Sanırım sana denk gelmiş olması lazım.

Bütçemi biraz daha artırıp 4.5 metre tweed bir fender kablo almayı düşünüyorum şuanda hem görünüş olarak hoşuma gitti hemde yorumları düz olanlara göre daha iyi teşekkürler yinede.
 
şu modeli https://lafamuzik.com/enstruman-kablolari/planetwaves-devre-kesicili-kablo-civi-jak.html önerebilirim. 2015-16'dan beri sayısız sahne ve prof.kayıtta kullandım (tek farkı benimki 6metre, onu göremedim ama muhtemelen satışta vardır) hala sapasağlam kondisyonda. Sinyal kesicili olması bilhassa sahne ve provalarınızda çok fayda sağlar.
Teşekkürler eski kablomu tamir ettim artık nereye kadar giderse eskiden lehim işleriyle uğraşıyodum yapabileceğim birşey olduğunu görünce hallettim kabloyu tek sıkıntısı kısa olması.
 
Geri
Üst