Son dönem konserler

Evet yabancı grup akıyor resmen, yerliler de barlarda çıkıyor yoğun. Şimdi duyduğuma göre kapalı spor salonu konserleri geri dönüyormuş. Hem yaş sınırı yok hem de alkol problemi aşılmış. Gruplar için belki yine iyi günler olabilir.
 
Mesele sadece izinler değil artık gördüğüm kadarıyla, toplum aşırı bunalmış durumda ve hangi sosyal aktivite olsa parasına bakmadan gidiyor ,bu kadar talebi görünce grupların ilgisini çekiyor bu durum, konser biletleri haftası dolmadan tükenip kara borsaya düşüyor , çünkü paranın hiç bir ölçüsü kalmadı herhangi bir ürüne 50 tl de 500 tl de deseler itiraz etmeden verebilir hale geldik kıyas yapabilecek imkanımız kalmadı birde insanlar artık para biriktirip ev araba almanın imkansız hale geldiğini anladı kazandığını konserde kafede alışverişte harcıyor.
 
Umarım bir gazla başlanıp erkenden bitmez bu furya. Ha bir de nicelik güzel, bir anda sold out oluyor evet ama niteliği çok merak ediyorum. Üstte de denildiği gibi millet tarz fark etmez gidiyor mu yoksa sandığımız gibi rock-metal bitmedi de bizim bilmediğimiz yerlerde devam mı ediyor?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Benim yabancı sanatçılar için hiçbir tahminim yok ama bu bölgedeki savaşlar yüzünden rota ülkemize döndü diyenler, şu ana kadar olan etkinliklerdeki yabancı katılımcı sayısının fazlalığı gibi durumlar olduğunu okudum...yerli piyasa için de bu bir ateşleme olabilir, uzun süredir grup müziği bu kadar sık ve yoğun değildi pandemi vs etkisi de var bu arada...
 
Geri
Üst