Koltuk Önerisi

Ne zormuş arkadaş ya...Gitar çalanların ortak sorunundan birisidir, kolçaklı koltuklarda çalmak ciddi eziyet.

Dolayısı ile kolçak kısmı katlanabilen bir koltuk arıyorum. Resmen yok. Ofis koltuğu, oyuncu koltuğu, müdür koltuğu olarak o kadar arattım çıkmadı karşıma. Aksi gibi yurtdışında da acayip popüler bu tarz koltuklar.

Saçma sapan Herman Miller'a 72K para bayılmaktansa benim arayıp bulamadığım ama sizin bildiğiniz marka/model var ise tavsiyelerinizi beklerim.
 
X speedy nin koltuğunu kullanıyorum,rahat ergonomik çok fonksiyonlu.Kolçaklar yan yatmıyor ama aşağı yukarı yönlü ayarlayabiliyorsun.

Kolçaklardan birini modüler yapsalar gitaristlere de çok satarlarda,vizyon öngörü hedef kitle denklemi her zaman oluşmuyor üreticilerde.
 
Ben zamanında kolçaksız bir çalışma koltuğu almıştım. Yıllardır kullanıyorum çok memnunum. Aldığım siteyi ve tam modelini birebir hatırlamıyorum ama benzer bir modelinin linkini ekliyorum.

 
Hazır yanındayken bir kaç fotoda ekleyeyim,umarım yardımcı olur.
IMG_6793.jpeg
IMG_6794.jpeg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Ben de oyuncu koltuğu kullandım, maalesef kolçak alçaltma değil de katlama olmayınca olmadı, rahat edemedim.

Şans eseri Sharkoon diye dandik bir marka bulmuştum, onun da kolçak kısmı soyuldu, kalitesiz idi. Kol kısmı olmayanda da rahat edemiyorum uzun saatler masa başı işim olduğundan.

Nasıl bu kadar zor olur bu iş gerçekten ilginç. Parasını verip özel ürettireyim diye zamanında mobilyacılar sitesine gitmiştim, yapan kimse çıkmamıştı, o derece yok yani aradığım tarz koltuk :) Çok basit halbuki...
 
Merhaba, şuna bi bakabilirsiniz.

Bu çıkmamıştı karşıma, hemen bakıyorum, teşekkürler.
 
Geri
Üst