Kısa Tüketici Sorunlarınızı Kısa Ama Öz Yanıtlıyor...
*** RUMUZ Muz da bir kabuklu yemiş değil midir?... : Abicim ben şunu merak ediyorum... Katil Arılar, Katil Karıncalar filmi gibi Dolandırıcı Arılar, Kalpazan Karıncalar filmleri de yapılsa ya... Ya da boş ver yapılmasın abi... Düşündüm de, “Kalpazan Karıncalar” filmine kim gider ki?... Ne bileyim, şahsen ben gitmem...Şaduman Ağabey’in Kısa Yanıtı : Değerli okurum, böyle saçma --- şeyler düşüneceğine şunu düşün mesela... Saklıkent’in bu kadar popüler olmasından sonra halen ismini Saklıkent olması tuhaf bir çelişki değil midir?... Yaaa, yaaa!...
😆 penguan den inciler 😉
RUMUZ Üç yanlış bir doğruyu nereye götürür?... : Abicim ben televizyonlarda izlediğim dizilerdeki hoşlanmadığım tiplere uçak bileti alıp gönderiyorum kurtulmak için... Ama buna rağmen kurtulamıyorsam bir yerlerde hata yapıyorum diye düşünüyorum abi... Sence nerde hata yapıyorum abi?... Şaduman Ağabey’in Kısa Yanıtı : Değerli okurum, sen hatırlamazsın bir zamanlar tüpü ortasından sıkmak çok ayıp bişeydi... O dönemde onlarca insan tüpgaz tüpünü ortasından sıkarak patlattığı için oldukça ayıp etmiştir... Neyse ki doğalgaz çıktı da... Yaaa, yaaa...
bence süper espiriler bunlar akla ziyan 😆