çağatay seni seviyorum.
demir seni de...
demir seni de...
:dantcnnkr demiş ki:Tuttum seni can... Ben gelicem...
Koçum benim... Akşam eğlenmeyi ümit ediyorum 😆 Cheerz bro... Ayrıca Degika yaz 3169'a yolla, sana sıcağı sıcağı haber mesajları gelsin.. Bu bir Shubuo servisidir! 😛nOn-piOuS demiş ki:olum konuşmayalı baya bir şey değişmiş...Tabi banahaber veren yok...Çağataycım bu arada bugün canı bi ara buluşcaz büyük bi olasılıkla...öpüyorum hepinizi. 😛 "
Can senden nefret ediyorum. Yeni basçı.. Senden de... 😛 Ama niye ki yani? :roll:drunkenstein demiş ki:çağatay seni seviyorum. demir seni de...
:metalhead :cigara :elsallaekulak demiş ki:o sahne yıkılır 😀
entity5 demiş ki:Can senden nefret ediyorum. Yeni basçı.. Senden de... 😛 Ama niye ki yani? :roll:drunkenstein demiş ki:çağatay seni seviyorum. demir seni de...
hayır asıl biz seni seviyoruz... 😀drunkenstein demiş ki:çağatay seni seviyorum.
demir seni de...
yönetici haklı şimdi...ekulak demiş ki:entity5 demiş ki:Can senden nefret ediyorum. Yeni basçı.. Senden de... 😛 Ama niye ki yani? :roll:drunkenstein demiş ki:çağatay seni seviyorum. demir seni de...
:evil: :twisted: :cigara :zipla :icelim :metalhead ben herkesi seviyorum...
pek yakında...tekrar degika... :metalhead
yönetici notu:lütfen özel mesaj yoluyla sevişin,Forum Kurallarına uymuş olun,başlığınız bizimle kalsın...
memati demiş ki:ÇAgatay intikam mı alıyon la? Gİt başkasının basçısına sulan tırrık...