C
cbkeser
can suyunu zatenn you tube dan izlemiştim ama bugun sabah kral tv de gördüm çok sevindim vecdi abi ve ekip elinize sağlık çok güzel bi album olmuşş
kenan_evren demiş ki:
Vecdi Abi yeni albümünüz hayırlı olsun yeni albümle birlikte Bursa'ya konser vermenizi bekliyoruz. Bursa sizi özledi......
Bu arada arkadaşlar lütfen korsan almayın ,
Yedi yıl daha beklemek istemiyorsak ,
Lütfen orjinal albüm alınız....
koyukahve demiş ki:kenan_evren demiş ki:
Vecdi Abi yeni albümünüz hayırlı olsun yeni albümle birlikte Bursa'ya konser vermenizi bekliyoruz. Bursa sizi özledi......
Bu arada arkadaşlar lütfen korsan almayın ,
Yedi yıl daha beklemek istemiyorsak ,
Lütfen orjinal albüm alınız....
ya ne konserdi hiç unutmam, uludağ ünv. şenliklerde o gece yanlış hatırlamıyosam hande yener mi ne çıkacaktı üniversitemizin pırıl pırıl tikileri 🙂 heyecanla onu beklerken objektif in çıkacağı haberi geldi.biz son ana kadar bilmiyoduk sanırım son anda değişiklik oldu çünkü objektif de akşam 8 gibi çıkıp uzunca soundcheck yapmıştı.bi önceki gece de pilli bebek çıkmıştı aynı şekilde. vecdi abinin eskilerden bi şarkı deyip fahişeee diye bağırışını hiç unutamam.kampüs inlemişti valla 🙂 hatta o gece şampiyon olamayan gs için yorgunsan vazgeçi çalmıştı, kalbimizi kırmıştı ama olsun 😉 harika bi geceydi bi avuç insandık ama çok eğlenmiştik.bi tek o gece canlı dinleme şansım oldu objektifi.yeni albümle beraber gelirler umarım tekrar buralara dağıtırız yine.