çook teşekkür ederiz,gene bekleriz :tap: :tap: :tap: :tap: :beer :beer :beerDRAKKAR demiş ki:Selamlar.
Dün, yolcudaki programınız çok kaliteydi. Gerçi, sizi en son, epey zaman önce izleyebilmiştim ve tereddütsüz şunu söyleyebilirim ki, soundunuz ve performansınız hızla gelişiyor.
Güneş'i de özel tebrik ediyorum, çok iyiydi dün 😉
oz666oz demiş ki:Arkadaşlar bir kaç yeni haber verelim;
DosAge bu Cuma akşamı saat 21:30'da Replik Rock Bar'da sahne alacaktır.Herkesi bekleriz...
:dans
Gerçekten unutmuşuz mail adresi yazmayı siteye yuh bize 🙂 Fotoğraf için teşekkürler. "İnfo" ile yollarımız aynı gidiyor uzun zamandır 🙂Can_Besli demiş ki:Cuma akşamki performanstan bir görüntü 🙂
İnternet sitenizde "ulaşım adresi" göremediğim için buraya ekledim resmi.
İyi çalışmalar... 8)
Aynı anda 4-5 yeni şarkı çalmanın tadı gerçekten hoş oluyor,özlemişiz.Sanırım bugun de görüşeceğiz değil mi?sevendust demiş ki:dün gece az kalabildiğim için yeni şarkılardan sadece birini dinleyebildim o da pek güzel olmuş 😉
güneş her zamanki gibi çok iyidi :taptim ama ozan da sağlam bir davul seti bulunca sağlam coşuyomuş öğrenmiş olduk :metalhead (çok keyif aldık kendisinden) devammm :elsalla
Sagol Mert kardeş ama görüşemiyoruz artık bir görüşsek 🙂Bronx demiş ki:Özkan Helal Olsun Bir Başladınız Pir Başladınız Yardıra Yardıra Gidiyorsunuz...
Helal Devam 8)
Teşekkürler.SE'ye başarılar.silveria_84 demiş ki:Programınız hayırlı olsun,umarım her şey istediğiniz gibi olur,başarılar...
sevendust demiş ki:dün gece az kalabildiğim için yeni şarkılardan sadece birini dinleyebildim o da pek güzel olmuş 😉
güneş her zamanki gibi çok iyidi :taptim ama ozan da sağlam bir davul seti bulunca sağlam coşuyomuş öğrenmiş olduk :metalhead (çok keyif aldık kendisinden) devammm :elsalla
Ozzie demiş ki:evet artık yolcudaki derileri yenilesek bir şekilde hiç fena olmayacak 😛 .
olm okadar geliyoruz ne mısır var ne bira nede başka bişi??olmuyor ama bak böyle 😛 bizde mısır,kısır neyim istiyoz geldğimizde 😛MoNsTeR_83 demiş ki:cuma replik baya keyifliydi, sağolun varolun 🙂
efem ben sizi replik'e yakıştırdım, bence güzel olmuş, umarım sizin için de öyledir ve mutlu mesut devam edersiniz...bi de mısırlar da baya güzeldi yaw euheuhe , artık uğramaya çalışcaz cumaları 😛
:elsalla
sana bonibon yada lolipop versek olmamı 😛 bak istersen balon da veririz sana 😛sevendust demiş ki:sonunda replik´teki programın tamamını dinleyebildim ve gerçekten de keyifli bi program oldu...
yav o mısırlar ne kadar güzeldi hakkaten, bir de sürekli yenilediler onları ooohhh 😀 artık yolcu´da da böyle güzellikler istiyoruz bi zahmet