bizimle ilgili olmayan bir sebepten ötürü ara verdik 😀 yakında anlarsınız diyim ben sana sen de anla 😉 bu arada bir düzeltme..aslında ara değil SON VERDİK :!:Magnus demiş ki:Yolcuda ki programa niye ara verildi... Merak içirisindeyiz...
vallahi güzel olacak..kaçırmayın arkadaşlar :twisted:lichking23 demiş ki:Dirilesh olarak çarşamba günü Dosage la aynı sahneyi paylaşacağız. Çok güsel bi gün olacak iişallah, görüşmek üzere. Greetings from 04.00ers!!! :twisted:
teşekkürler ederiz efendim..kendimizi az da olsa sevdirebildiysek ne mutlu bize 😉mavisakal20 demiş ki:ankaraya ilk geldiğimde ilk dinlediğim gruptu ve çok sevdiğim bi grup şuan bizim bahar şenliğimizde şahane bi performans sergiliyorlar umarım sizleri çok çok daha ii yerlerde görürüz
teşekkür ettik 😉 geçmiş ola 🙂Gecko demiş ki:arkadaşlar ellerinize sağlık, GUMMF'ne renk kattınız, şenliğin ilk günü olması nedeniyle olsa gerek çok şen bi seyirci kitlesi yoktu ama şahsen ben eelendm..ilerisi için başarılar..
sevgi,saygı..(bide bütün şarkılar orjinal tondandı galiba erkek vokalliler dahil-yanlış duymuş olabilirm malum kolum kırık 😛 - vokalide ayrıca tebrik edim)
medusa666 demiş ki:haberler haberler haberler 😀
DosAge yeniden her Cumartesi 21:00-02:00 arası Yolcu Rock Bar'da sizlerle.. 😉
:twisted:
medusa666 demiş ki:1 adet Muse parçası ve 1 adet Him parçası repertuara dahil edilmiştir bu gün çalışma sonucunda :twisted:
hatırlatma:Ctesi 21:00 da Yolcu
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆oz666oz demiş ki:Piyade Çavuş Öğretmen Özkan 🙂