Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni katıldım, ben Barış.
Ilk defa gitar alacağım ve önceden de bir tecrübem yok ancak internet üstünden alışverişlerde (yurtdışı da dahil) çok da yeni sayılmam, tecrübem var. Ilk gitarım olarak Fender Standard Stratocaster düşünüyorum ve Thomann.de de gayet ucuza geliyor buradaki (tr) fiyatlara göre. Site güvenilir bir site gibi gözüküyor yorumları da okudum buradaki ama yine de emin olmak adına buraya sormak istiyorum. Buradan sipariş verirsem bir sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Tabiki kimseden böyle bir şeyi bilmesi beklenemez sonuçta tamamen şans ama yine de bana bir fikir verebilecek ufak da olsa birşeyler yazarsanız çok sevinirim. Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Almak istediğim gitarın linkini de aşağıya bırakıyorum.
Teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar,
Barış.
[ Gitar'ın linki : https://m.thomann.de/intl/fender_standard_strat_2011_mn_awt.htm?i11l=en_GB:TR.EUR:TRY ]
Problem yaşamazsınız merak etmeyin, yaşarsanız da Thomann'a derdinizi anlatırsanız çözeceklerdir muhtemelen. Ben de Şubat ayında buradan Jackson SDX MN aldım, 2 haftada ulaştı ve sorun çıkmadı. En çok korktuğum kısım gitarın taşınırken hasar almasıydı ama paketlemeleri bir Andertons kadar iyi olmasa da kötü de değil, bir şey olmuyor. Bu arada siparişi verdikten sonra mesaj gönderip TC numaranızı paket üzerinde belirtmelerini isteyin; gümrük işlemlerini hızlandırır. Hepsinden önemlisi de almak istediğiniz gitarı daha önce denemediyseniz mutlaka önce bir deneyin ki gitarla ilgili en azından genel fikriniz oluşsun, sonra paket gelince bu bana hiç uygun değilmiş gibi bir problem yaşamazsınız.