erkantheend demiş ki:quadrophenia'ya: güzel arkadaşım sen nerden biliyorsun onun fikirlerini filan okumadığımı bir de kalkmış onun adına karar vermişin, yapma böyle şeyler.Tartışın güzel güzel barış akarsunuzu ben sadece bir eleştiri getirmek için düşüncemi yazdım.Ama olumsuz eleştirelere katlanamayan arkadaşların tepkisi sert oldu.
Gerçekten eleştiri yapan herkezin başımızın üstünde yeri var çok zaman önce eleştiri ve karalama arasındaki farklardan buradaki forumda bayağ bir bahsetmiştik. :? Senin yaptığın direk yargısız infaz direk karalama ve şans tanımama :?
Kafanda belliki belli başlı bazı kalıplar var ve o kalıpların dışına çıkamıyorsun ama bence çıkmalısın unutmamalıki hiçbir şey göründüğü gibi değildir, herşeyin bir nedeni niçini mutlaka vardır.
Jim Morrsison, konusunda anlaşamaya varmamıza sevindim
defornography, sana bir şey diyemeyeceğim alize nin dediği gibi çok dedikoducu gördüm seni :roll: İnsanların özel yaşamlarının tartışıldığı bir forum değil burası herkez dilediğini yapmakta özürdür yeterki başka insanların özgürlüklerini kısıtlamasın