silent_guitar demiş ki:F5 adlı yeni bir içecek çıkmış piyasaya.reklamında bir eleman internet cafede chat yapmakta.yazıştığı kişinin hatun olduğunu sanmakta ve saçma sapan sorular sormakta.konuştuğu hatunun arkasında oturan kişi olduğu zannederekten kulağına içtiği F5'in neyli olduğunu söyler.arkası dönük kişi kahramanımıza döner!bu bir erkek,hem de barış akarsu! (BUM!)
sevgiler...
denizkizi demiş ki:silent_guitar demiş ki:F5 adlı yeni bir içecek çıkmış piyasaya.reklamında bir eleman internet cafede chat yapmakta.yazıştığı kişinin hatun olduğunu sanmakta ve saçma sapan sorular sormakta.konuştuğu hatunun arkasında oturan kişi olduğu zannederekten kulağına içtiği F5'in neyli olduğunu söyler.arkası dönük kişi kahramanımıza döner!bu bir erkek,hem de barış akarsu! (BUM!)
sevgiler...
iirenç bu reklam ya barış bilmem neye de yapılan muamele bilemiyorum artık :roll: :roll: :roll:
Pixies_ demiş ki:bu aralar sprayt ( bölemi yazılıyordu ya :? ) reklamına hastayım 🙂
SOAD demiş ki:Pixies_ demiş ki:bu aralar sprayt ( bölemi yazılıyordu ya :? ) reklamına hastayım 🙂
reklam güzel evet...ama sanırım sprite die yazılıyodu!!!
aynendidemharun demiş ki:sprite reklamını gördükçe tatil aklıma geliyo.şu sınav geçse de hemen tatile gitsek ya!!!
chrioptera_in_carpathia demiş ki:aynendidemharun demiş ki:sprite reklamını gördükçe tatil aklıma geliyo.şu sınav geçse de hemen tatile gitsek ya!!!
hala bilen çıkmadı.İnatla ve sabırla burada beklemekteyim...Lütfeeen yaa bilen varsa bizden esirgemesin.soothsayer demiş ki:sprite'ın reklamı güzel.Bişey sorucam size:SPRITE'IN REKLAMNINDA ÇALAN ŞARKI KİME AİT?Bilen varsa lüütfen bana söyleyebilir mi???
soothsayer demiş ki:sprite'ın reklamı güzel.Bişey sorucam size:SPRITE'IN REKLAMNINDA ÇALAN ŞARKI KİME AİT?Bilen varsa lüütfen bana söyleyebilir mi???
didemharun demiş ki:sprite reklamını gördükçe tatil aklıma geliyo.şu sınav geçse de hemen tatile gitsek ya!!!
dream_cather demiş ki:Yeni prezervatif reklamı çıkmış kadın merdivenlerden yukarı soluk soluğa çıkayo adamda
Her insan 3 saniyede bi sex düşünür diyor.
Güzel ya!! 🙂
chrioptera_in_carpathia demiş ki:Pepsi light in reklamı süper ya 😆