melih 71 galiba..melih iyi adamdır da çok ayıp etti bana, bendeki bi pedal+ mic+tv card il başka bi pedalı takas edicektik, anlaştık ben kargo için paketledim. herseyin yolunda olduunu sabahtan kargoya vereceğimizi konustuk. sabah oldu kalktım kargoladım aleti, 2 saat sonra mesaj '' abi pedal kuzenimde alamadım haftaya geticek '' fln fln.. ok dedim gittim pedalı aldım kargodan, paramı zaten vermedilr geri de onemli değil. melih e msn den kızgınlığımı haklı olarak göstermek istedim çünkü oyuncak değil bu iş, ya takas değil de satın almıs olsaydın,parayı yatırmıs olsaydım? lakın iki durumda da pedal benim olmus oluyor, neyse melih hem suclu hem güclü özür dileyeceği yerde ukala ukala cevaplar veriyo ki anladım olayı.. arayıp sormadan arayı soğutup anlasmadan cayacak, hergun sordum 1 hafta geçti dun yine sordum, bana iyice azını bozup la bebe mi la olum mu ne o tarz bişe dedi. hoş aramızdakı muhabbet çok iyidi , baya terbiyesiz takılıyoduk ama bunu ciddi ciddi soyleyince tepem attı , adamın bekldiğini yaptım ozaman yapmayalım takas dedim adam sevindi birden yok abi bilmemne diyiceğine sen bilirsin bla bla.. yani melihe hakkaten güvenin , çok iyi çocuk, aletleri tertemiz ama beni çok çok çok çok kırdı, ve yapmaması gereken bişe yaptı sanki pedalı takasladık sozu geçmemiş gibi, belki kuzenim geri getirmez bende reverb ü satarım dedi !!!! neyse ..