Yine bir "Yiğit Boğaz" yine "fender_mexico" vakası. İnanın arkadaşlar bıktım bu işten.
Bundan önce param kalmıştı yiğit'te onu alana kadar can çekiştirdi bana. Sonunda yatırdı parayı aylar sonra ya, ben de tükendim artık...
Aradan vakit geçti, yine "iyi" olduk yiğit ile. Sonra işim düştü. Gitar almam gerekiyordu Ankara'dan. Dedim yapar mısın Yiğit? Yaparım abi dedi. Yolladım parayı. Gitarı aldı, yanında 2 adet gitar teli ve 1 adet peg winder da alacaktı. Neyse "Gitarı verdim kargoya, ama telleri unuttum sanırım kutuya koymayı. Onu da HAFTAYA yollayım" dedi.
İyi dedim. Olsun teller de gelir dedim, acelesi yok. Gitar ulaştı bana. Teller yok. 1 hafta oldu, 2 derken 3-4-5... Aradan 4 ay geçti. Yiğit halen telleri yollayacak... Ha bu arada da gitarı yolladığı için olumlu feedback yazmıştım. üstüne de savunmuştum yiğit'i bir başlıkta.
Şimdi gelelim sonuca;
- Madem daha önce problem yaşadın bu elemanla, neden alışveriş yapıyorsun? --İyi niyet kurbanıyım. Hatalıyım, kabul ediyorum.
- 30 lira tutuyor toplamda. Bu kadar ufak bir konu için yazmaya değer mi? --Elbette değer. Hayatta en çok kızdığım olay "verilen bir sözün tutulmaması". Hadi yollamıyorum dese sorun yok. Derim ki şehiriçi masraf etti, git-gel yaptı, hakkını istiyor çocuk. Eyvallah derim. Ama onu da demiyor ki. "Abi yollayacağım" diyor her konuşmamızda. Güzel-hoş, ancak ev telefonunu arayıp ulaşabiliyorum kendisine. Ya meşgule atıyor ya da cevap vermiyor cepten aradığımda. Ben bunu "sorumsuzluk" olarak nitelendiriyorum. 4 ay cidden terbiyesizlik sınırını aştıracak bir süre...
-Yiğit elbet okursun bunu, telleri ister yolla ister yollama. Ben 30 lira kaybettim. 4 ay kaybettim. Sen neler kaybettin kazandın umrumda değil. senin olsun kazandıkların.
- Yiğit Boğaz (fender_mexico) ile alışveriş yapacak arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen tek taraflı işlemlere girin bu üye ile. Mümkünse "elden" alışveriş yapın buluşarak. Çok da dikkat edin. Sözünün eri bir insan değil.
Ben bunları yazmayacaktım hiç, ama cidden zoruma gitti bugün. yiğit'i ayakta alkışlıyorum. bir numarasın yiğit.