UuYuRR demiş ki:beni neden yamadin artik sizden biri saymiyormusunuz?
tre demiş ki:Seyduna'dan ayrıldık Özgenç'le. Ohh be sorunlu grupmuş bu Seyduna. İstediğimiz müziği yapamıyoduk. Artık Lepistes neler yapıcak siz görün.
Aklımızda kalan bişey daha var ayrıca. Onu da sonra duyucaksınız inşallah. Mesela Rock'n Coke den sonra..
NOT:Seyduna'yı dinlyenler varsa şarkı sözlerini anlayıp bana anlatsın para vericez grupla. Allah belamı versin hiç bişey anlamadık sözlerden. Bunuda söylemek istedik. Pek çok kişininde düşündüğü bunlardır.
(Ksin sataşmalar başlar bu yazımdan sonra. Ama zerre s.kimde değil... 😛 )
ozgur196 demiş ki:tre demiş ki:Seyduna'dan ayrıldık Özgenç'le. Ohh be sorunlu grupmuş bu Seyduna. İstediğimiz müziği yapamıyoduk. Artık Lepistes neler yapıcak siz görün.
Aklımızda kalan bişey daha var ayrıca. Onu da sonra duyucaksınız inşallah. Mesela Rock'n Coke den sonra..
NOT:Seyduna'yı dinlyenler varsa şarkı sözlerini anlayıp bana anlatsın para vericez grupla. Allah belamı versin hiç bişey anlamadık sözlerden. Bunuda söylemek istedik. Pek çok kişininde düşündüğü bunlardır.
(Ksin sataşmalar başlar bu yazımdan sonra. Ama zerre s.kimde değil... 😛 )
Burası Lepistes'in forum u birincisi.
Siz artık sataşmanın sınırını aşmışsınız ikincisi.
Eskiyi unutmayın derim tükürdüğünüzü yalamayın geçmiştede olsa yaptığınız işe saygı duyun derim üçüncüsü.