crizzy demiş ki:
fonurb demiş ki:Ben bu gruba şavaş açıyorum arkadaş. Olmaz öyle iş. Sen git başka grupların vokalistini çal. sonra da konser monser. Geçeceksin bunları. 😀
abi hormon kardeşiyiz işte canımız sağolsun 😆fonurb demiş ki:Ben bu gruba şavaş açıyorum arkadaş. Olmaz öyle iş. Sen git başka grupların vokalistini çal. sonra da konser monser. Geçeceksin bunları. 😀
fonurb demiş ki:Ben bu gruba şavaş açıyorum arkadaş. Olmaz öyle iş. Sen git başka grupların vokalistini çal. sonra da konser monser. Geçeceksin bunları. 😀
evet arkadaşlar vokalistiniz elimizde hehehe 😀my__kantale demiş ki:fonurb demiş ki:Ben bu gruba şavaş açıyorum arkadaş. Olmaz öyle iş. Sen git başka grupların vokalistini çal. sonra da konser monser. Geçeceksin bunları. 😀
can abim bu arada tekrar bi de buradan hayırlayam seni 😀 açıklamayaydınız konsere kadar yahu nolcaktıkine? (
Evet arkadaşlar msn'de süper samimiyet kurarım ve repertuarımıza hayran bırakırım 😆ozzilknur demiş ki:merhaba arkadaşlar...
gruptan furkanla olan msn samimiyeti ve repertuarlarına olan hayranlığımdan dolayı diyebilirim ki;
pazar günkü programı kaçırmayın!!!
şu işletmeler aynı saate denk getirmek zorunda mı programları 🙁
crizzy demiş ki:crizzy demiş ki:
yine hatırlatayım... 😀