ZıwanA (Alternatif) - Bursa

• Konuyu açan Konuyu açan hako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can bende seni formsuz gördüm bu hafta..Neyse bayram gelir,ortalık şenlenir,Cuma gecesi büyük ihtimal yıkılırrr :twisted:
Çok yakında Ankara Garage Bar,Taksim Pulp Bar ev Bursa Çaçaron Bar sahneleri ZıwanA besteleriyle tanışıcak (öncelikle nerde mi,sizce 😉 )

hakannnnn ben bu adama bakıyorum ruh gibiiiiii formdan düştüm vallahi nerde o sahneye uçup milletin üzerine atladığımız günler nerde o kafamı LCD ekrana vurdugum günler aaaaaaah ah 😀😀😀 nerde erkanla 4 parmak dudakpayı mesafeden bağıra çağıra Lambaya Püf de feLan aaaaah aaaahhhh abi ben bu cuma çok ama çok pis kudurcam haberiniz ola bide bi organizasyon düzenliyorum cuma günü için 😉
CUMA GARAGE YIKILACAK !!!!
O KADAR !!!
hepinizi seviyoruz 😉

efeeet can haklısın eko bikac haftadr performans dusukluu yasio :beer ..
ama ailevi sorunlarından dolayi.. :mrgreen:
umariz yakinda kendine gelir..
ve eylenmeye, eylendirmeye dewam eder... 😛andik

bence pulptaaaaa

benceeeeee kendi şarkılarınızı önce pulptaaaaaa çalmalısınız...hem pulpn yeni mekanı fln ...

Tanrım; bu güzel yüze vermişsin emek,
O sümbülü koklamak, saçın' ellemek.
Sonra da ona bakma, dersen, anlamı:
Dolu kadehi ters tut, hiç dökme demek!
ömer hayyam

ups cım bızde senı sevıyrz.
merak etmeyın arkadaslar bu gunlerde gecıcek tekrar eskı mutlu heycanlı ve sevgı dolu gunlerımıze gerı donecegız. :x
saygılarımla zıwana huzunlu gıtar 😢

:twisted:

hot_lick demiş ki:
ups cım bızde senı sevıyrz.
merak etmeyın arkadaslar bu gunlerde gecıcek tekrar eskı mutlu heycanlı ve sevgı dolu gunlerımıze gerı donecegız. :x
saygılarımla zıwana huzunlu gıtar 😢
:twisted:
zuhahahahahhahaha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bu hafta delircez başka yolu yok !!! :metalhead

arkadaşlar cuma günü ile ilgili garage rock club'da bir organizasyon olduğu bilgisi kişilerle sınırlıdır GARAGE ROCK CLUB böyle bir organizasyondan tamamen habersizdir duyurulur!!!

11 kasım cuma günü garaja gelicek ek$i yazarları cin seddi fanları ve bizim meric isimli bayan arkadaşımızla yaptığımız bir tavsiye cuma akşam 8 de geliecek ve koskocaman Cin Seddi die yazıyor afişin ortasında ben konuşup zıwana için kalmalarınıda rica edicem
zıwana benim onları nasıl sevdiğimi bilir ankaraya geldikleri günden beri aksatmadan her garage programlarına geldim 11 kasımda daha çok izleyiciyle görüşmek üzre 😉

Can paşam,biz de seni çokk seweriz..Gerek yok zikretmeye,biliyon zaten..Muhabbet olmamış..Bi de burası Zıwana sayfası hacım..Çok öptüm seni..oki..

geçmiş günleri bi analım dimi 😉 heheheeeyt polat alemdar bakışları var hako sende o zaman 8)
😉

resim20393sq.jpg

Geri