Ben siparişi iptal ettim beyler, sizde paranızı geri alın. Hatta topluca alın zor durumda kalsınlar.
Clickboy demiş ki:Valla siz laylaylomdan caksonlarınızı bekleyedurun ben kendi cakson'umu gidip yurtdışından aldım bile 😆 Jackson SL2H. Resim koyarım yakında...
Slaytanic demiş ki:şu işleri bi de özelden halletseniz ne kadar güzel olacak. adamlar okuyorlar bu yazılanları.
Slaytanic demiş ki:şu işleri bi de özelden halletseniz ne kadar güzel olacak. adamlar okuyorlar bu yazılanları.
Triviumts demiş ki:Slaytanic demiş ki:şu işleri bi de özelden halletseniz ne kadar güzel olacak. adamlar okuyorlar bu yazılanları.
okusunlar okusunlarda ders alsınlar milleti ne kadar kötü durumda bıraktılar. İnsanlara yalan sölüyorlar sürekli eğer gerçekten bir sorun varsa sölersin mal sahibine oda durumu göre bekler.ama sen sürekli bir hafta sonra gelicek yok hollandadan çıkış yaparken bir sorun oldu bir hafta aksadı falan diye yalan sölersen bu insanlar ne yapsın. Bir şekilde bir cözüm yolu arıyorlar haklı olarak. Slaytanic ne dersin sence ders alıyorlarmıdır.