Rg 2570 zaten beraberinde prestige hardcase ile birlikte geliyor. Ayrıca prestige hardcase almak istersen "mmt" nickli arkadaşta var. Çok temiz kullanılmış bir hardcase. Benden söylemesi. 🙂plaROCK demiş ki:WoodyWoodBecker çok sağol yorumun bana çok yararlı oldu ben rg2570e yi beğendim yada 1570 eğer 1570 alırsam modifiye de edicem fakat rg2570e için prestige hard case bulabilirmiyim?
lic_x demiş ki:madem başlık ibanez ;
uzun zamandır arayış içindeydim kx1 de karar kılmıştım taki mtm çıkasaya kadar. nedense fretler illaki jumbo olucak bu yüzden ki les paul bile hediye etseniz satarım=)..katananın tek zorluğu bunu görüyordum içime sinmişti ama tam olarak değil ve mtm-2 yi deneyince kararımı verdim mtm-2 tabiki=)..clean neck tonu inanılmaz güzel maun agacının tokluğunu veriyor dist.bahsetmiyorum ama ilerde emg81 veya duncan fullshred tarzı bir manyetik bridge de kullanılabilinir ama v8den çok memnunum. gitar hakkında bilgi edinmen isteyenler sorabilir cevaplarım=)..l30cmlik celestion custom hoparlörlerime can veren bir gitar olduğunu düşünüyorum...floyd atraksiyonları için hazırda efsana gitar yamaha rgx721im kenarda duruyor ama mtm yi bırakıp onu çalasım gelmiyor=)
be4iforget demiş ki:lic_x demiş ki:madem başlık ibanez ;
uzun zamandır arayış içindeydim kx1 de karar kılmıştım taki mtm çıkasaya kadar. nedense fretler illaki jumbo olucak bu yüzden ki les paul bile hediye etseniz satarım=)..katananın tek zorluğu bunu görüyordum içime sinmişti ama tam olarak değil ve mtm-2 yi deneyince kararımı verdim mtm-2 tabiki=)..clean neck tonu inanılmaz güzel maun agacının tokluğunu veriyor dist.bahsetmiyorum ama ilerde emg81 veya duncan fullshred tarzı bir manyetik bridge de kullanılabilinir ama v8den çok memnunum. gitar hakkında bilgi edinmen isteyenler sorabilir cevaplarım=)..l30cmlik celestion custom hoparlörlerime can veren bir gitar olduğunu düşünüyorum...floyd atraksiyonları için hazırda efsana gitar yamaha rgx721im kenarda duruyor ama mtm yi bırakıp onu çalasım gelmiyor=)
bende mtm2 ile jackson dxmg arasında kaldım
sanırım manyetikler acısından emg-hz ler daha avantajlı
mtm nin dist.inden bahsetmiyorum demissin kötümü sence
tappingleri nasıl dxmg ile daha ii performans alabilirmiyim
Valla arkadaşım ben müzikle sadece evde uğraşıyorum. Herhangi bir yerde sahne almıyorum. Şu anda ibanez benim tüm isteklerimi karşılıyor. 2570E-VSL' den çok çok memnun kalacağına eminim. Akord kaçırma gibi bir duruma daha rastalamım gitarımda. Zaten floyd rose u çok iyi.Sahne alan bazı arkadaşlar üzerindeki stok ibanez/dimarzio manyetikleri dimarzio manyetikler ile değiştirebiliyorlar. İhtiyaç meselesi bi bakımda...plaROCK demiş ki:od1603
arkadaşım imzanda 2570e-vsl olduğunu gordum cevabın için sağol bir de bu gitar nasıl iyi mi herşeyi karşılayabiliyormu? soylersen ve soylerseniz sevinirim
PathologistGoreality demiş ki:daha önce yamaha rgx 420dx sahibi biri olarak yeni bir gitar almayı düşünüyorum ve tercihim büyük ihtimalle ibanez rgt 42 dx olacak. yalnız yamaha dışındaki elektro markaları hakkında maalesef fazla bir bilgim yok. 1000 ytl gibi bir para var elimde, death, thrash (destruction, morbid angel vs..) gibi ekstrem tarzlarla ilgileniyorum, açıkçası elimdeki yamaha ihtiyacımı karşılıyordu, tonlarından da memnundum. ama biraz daha sert tonlar arıyorum. bu konuda epey bilgili arkadaşlar var burada okuduğum kadarıyla, tavsiyeleriniz neler, bu fiyata başka bir gitar önerilebilir mi, ya da rgt 42-dx bu fiyata bu tarzlar için en iyi gitar mıdır? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler....