malesef fungu ankara nın en iyi gruplarından biri olmasına karşın hakettiği değeri görmüyor, umarım herşey sizin için daha iyi olur. belkide böylesi daha iyi yaptığınız müzik herkesin anlayacağı (özellikle ankara için) türden değil ama elite bir dinleyici topluluğu oluştuacağınıza çook eminim. catwalk ark larım olmasın karşın bu hafta fungu yu dinleyebilmek için gölge deydim we çok da başarılı buldum (tarih tekerrür etti sonu nu göremeden gitmek zorunda kaldım) özellikle bir bowie şarkısını orijinalinden daha güzel çalmak her gruba nasip olmaz. erdem i ztn eski stüdyo fierro günlerinden biliorm deftones çalıp aynı anda çokta güzel söyledini görünce hayran kalmıştım kısaca mükemmel bir gitarist üstüne birde zeynep in farklı we şahane yorumu eklenince süper işler çıkıo ortaya. umarım her hafta musallat olup uğur getirsin diye werdiğim madeni paralar için bana kızmıyorsunuz. gölge yede bi teşekkür Catwalk+Fungu uyumu çok iyi ama okuyan dinleyiciler warsa ilk grubu izledikten sonra gitmeyin çok şey kaçırıyorsunuz!!
PS: ben daft punk çalıodunuz gibi hatırlıorm hala çok mu sarhoştum o zmn acaba ehuah 😀
PS: ben daft punk çalıodunuz gibi hatırlıorm hala çok mu sarhoştum o zmn acaba ehuah 😀