Freerocker ve Karabash yorumlarınız için teşekkürler 🙂 ... Sıfırı 1000 $ olan 1960 ların 2. elininin temiz ve uygun fiyatlısını bulmak oldukça zor güzel memleketimde...Bekleyeceğim baktım olmadı alacam mg yi... 😀
secks demiş ki:FReeRoCKeR demiş ki:Bir kere lambalı amfi kısık seslerde kötü ses verir fikrini anlamış değilim.
sesi kısık tuttuğunda drive'ı sadece preampten alıyorsun. sesi açıp power lambalarını zorladığın zaman çıkan tonu kısık sesle alman imkansız kısacası.
night_slash_rain demiş ki:her yere soruyorum da cevap gelmıyor 🙂
bu thd hot plate atteunator turkiye de nerede bulunur??
evde, sesi 1 de çal çal nereye kadar 🙂
FReeRoCKeR demiş ki:secks demiş ki:FReeRoCKeR demiş ki:Bir kere lambalı amfi kısık seslerde kötü ses verir fikrini anlamış değilim.
sesi kısık tuttuğunda drive'ı sadece preampten alıyorsun. sesi açıp power lambalarını zorladığın zaman çıkan tonu kısık sesle alman imkansız kısacası.
Tabiki öylede ben hani kısık olduğundada söylendiği gibi irenç olmadını belirtmek istedim. Lambaları yeterinde ısıttıımızda gayet kaliteli ve tatmin edici ses alabiliyoruz. 🙂
Eldrun demiş ki:Neden hep 1960 kabin kullanılıyor.Bence pek bir olayı yok bu kabinin.Bildiğin mdf ya.İbanezin kabinleri daha iyi sanırım.Ki bence en iyisi ENGL kabinleri.
deliturko demiş ki:Eldrun demiş ki:Neden hep 1960 kabin kullanılıyor.Bence pek bir olayı yok bu kabinin.Bildiğin mdf ya.İbanezin kabinleri daha iyi sanırım.Ki bence en iyisi ENGL kabinleri.
MDF kaliteli kabinlerin malzemesi değildir genelde lamine edilmiş gayet sağlam olan Baltic birch kullanıyor kabinlerde, örneğin Marshall 1960 serisi Carvinde lamine poplar kullanıyor vs. , kabinin sese çok fazla etkisi var öyleki her gitarın sesi aynı olmadığı gibi her kabininde sesi aynı değil (aynı model ,aynı hoparlör) arkasının açık olup olmaması fark yaratıyor Mesaların mesela arkası 3/4 ü kapalı olan modelleri var marshalların tamamı kapalı vs vs ...
Bence en iyi kabin diye bir şey en gitarın olmadığı gibi 8)