hayatımda ilk kez tatil yapıcağıma üzülüyorum.konser olsa çalsak eğlensek kardeşlerimle.neyse sabır 2,5 ay çabuk geçer.NE YOKSA HALA BİZİM BESTEYİ DİNLEMEDİNİZMİ!!!! e siteye tıklayın o zaman..
erd demiş ki:Arkadaşlar bugüne kadar NüKLeer BaŞLıKLı KıZ grubuyla beraber çok güzel günler geçirdim, harika tecrübeler kazandım.Bütün bu güzellikler için bütün N.B.K grubuna, yani canlarım kardeşlerim Toygan'a, Berkay'a, Billur'a ve de Özgür'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Ayrıca bugüne kadar bizleri destekleyen, bana moral veren herkese tek tek teşekkürler.....
Ama herkesin hayatında dönüm noktaları, kritik kararlar almak zorunda olduğu dönemler vardır...Ben de bu dönemlerden birisini yaşadım ve bir karar aldım.
Çok üzülerek söylüyorum ki artık NüKLeeR BaŞLıKLı KıZ grubuyla çalışamayacağım.İçinde bulunduğum hayat şartları ve isteklerim, okuluma daha fazla eğilmemi gerektirdi ve bu nedenle önümüzdeki sezondan itibaren bu muhteşem grupla bir arada olamayacağım...
Fakat bundan sonra gerek evde solo çalışmalarımla gerekse bir N.B.K fanı olarak müzikle alakamı hep devam ettireceğim....(fan olarak soğutmayacağım sadece destek anlamında kullandım 😛 😀)
Albümü olan bir grupla çalışmıştım diyebileceğim ileride bunu da hissediyorum, biliyorum....bu başarı dolu gruba benden sonra da başarılar, canlarım kardeşlerim hep yanınızdayım..!!! topunuzun hastasıyım !!!
-Alcohollica- demiş ki:bestenizi dinledim gerçekten çok hoş nokia içinde nerden oy verebiliceğimizi belirtirseniz destek olmak isteriz başarılar :twisted:
anıcağınız tam bir saat sizi dinleyip gercek ten eğlen dimdreamon demiş ki:arkadaşlar ben sizi boluda izleme fırsatı buldum gerceten playlist iyi daha jok iskin ve pj harvey şarkıların afazla yer veririseniz ii olur bide janis joplin bu arda zor da ii bir şarkı olmuş
bu arda billur u bida ha izlemek beni gerçekten mutlu edecektir
billuruu vokali eşliğin de davul çalmak gercek ten müzikal anlamda beni tatmin ederdidreamon demiş ki:anıcağınız tam bir saat sizi dinleyip gercek ten eğlen dimdreamon demiş ki:arkadaşlar ben sizi boluda izleme fırsatı buldum gerceten playlist iyi daha jok iskin ve pj harvey şarkıların afazla yer veririseniz ii olur bide janis joplin bu arda zor da ii bir şarkı olmuş
bu arda billur u bida ha izlemek beni gerçekten mutlu edecektir