Squire Vibe serisi gayet iyi.
Aycan abi işi bilir
Evet geziyorum zaten bir sürü öneriler var karşılaştırıyorum yani 😊Bende ilk elektro gitarım ve amfi mi arıyorum, araştırıyorum. Forumu biraz gez istersen, ilk gitar ve amfi önerileri için sabitlenmiş başlıklar konuşmalar var. Bu şekilde aynı soruyu 98000. kez sormuş oluyoruz, millete de yazık onlarında ailesi, sevenleri, kedileri, köpekleri var. Yazık oluyor güzelim insanlara. 🙂
Şaka bir yana neredeyse tüm başlangıç modelleri ile ilgili (amfi-gitar) yorum tecrübe var. Biraz gezinmen lazım ama.
sg satılmış reisO zaman ilkini ben yazayım, madem bütçe sorun değil. Şimdi anadolu rock diyince Erkin koray falan bir tane kesinlikle, gibson st custom shop 1967 almak lazım. Şu iş görebilir, sonuçta aynı gitar. 1967 Gibson SG Custom (#GIE0855) White > Guitars Electric Solid Body | Gary's Classic Guitars
Aslında amfide bir sürü şey alınabilir ama madem yeni başlıyorsun elinin altında bir sürü seçenek olsun. Yarın bir gün müzik zevkin değişirse de sorunsuz kullanırsın. O yüzden daha bu sene çıkan, kemper profiler stage alabilirsin. Yanına da line6 powercab iyi gidebilir, zevke bağlı.
Haklısınız hocam, ama Squire Bullet Stratocaster olmaz mı? HSS'li olan modeli mydukkan'da 1400₺.Doların 6.75 lira olduğu yerde sıfırı 1300 liralık gitar başlangıç seviyesinin en başlangıcıdır.
Hepsi'de 1200₺. https://www.hepsiburada.com/squier-...V9jnM6frMRkyhXX_xDuQxvrQkraOl56waAs9lEALw_wcB.Haklısınız hocam, ama Squire Bullet Stratocaster olmaz mı? HSS'li olan modeli mydukkan'da 1400₺.
Haklısınız hocam, ama Squire Bullet Stratocaster olmaz mı? HSS'li olan modeli mydukkan'da 1400₺.
Telecaster severseniz SX Telecaster var, 950-1000₺civarı. Sizi üzeceğini düşünmüyorum.Ben strat olabilir diye düşündüm sen deyince baktım biraz fena durmuyo da keşke senden benden daha iyi bilenle konuşsak bunları
Hocam yeni başlayanlar için Floyd Rose uygun olur mu ki?Satılık - Ibanez rg370dx
Ibanez rg370dx Bir kaç ufak vuruğu vardır fotoğraflarda mevcuttur onun dışında kozmetik olarak hiçbir sorunu yoktur Sap ayarına gerek yoktur Fretleri iyi durumdadır Entonasyonu problemsizdir Ufak bir pazarlık payı vardır Yanında fender kablo da verilecektir Bursa içi elden teslim İletişim için...turkrock.com
köprüsünü bilenler yazacaktır zaten ben olsam bunu alırdım geri kalan parayla iskender yerim