En mantıklısı prosesör almak. Yukardaki arkadaşın dediği gibi sx teleyle bile death metal yaparsın. Ama ben ses kartıyla değil prosesörle alabiliyorum o tonu.
Dostum cahilliğime ver pek bilmiyorum kusra bakma. Anladım dediğini şimdi tesekkürlerHayır neden olsun? Sana güzel bir örnek bırakıyorum bu sevdiğim bi kardeşimin instagram profili (@berkayvs) girip bakabilirsin Sx telecaster ile bile metal çalabiliyor ses kartı sayesinde. Kullandıgı amfiyi (line 6 spi. 4) hoparlör olarak kullanıyor. Bence ses kartı sana uzun vadede çok daha mantıklı. Mesela ben laney cub 12r aldım 2 hafta önce. Daha çok blues clean amfisi. Metal tonları için ses kartı alacağım. Bence bir göz at. Tabi ki tercih senin 😊
Line 6 amfileri önerir misiniz ? bunu satıp üstüne ekleyip 2nci el bi line 6 amfi alsam ? bir tane buldum.Çok kötü hem de ... daha yeni nesil, kaliteli pek çok seçenek var artık. Biraz araştırma ile bilinen ve sıkça tavsiye edilen 5-6 modeli rahatça keşfedebilirsin, bu kadar körü körüne ne alayım diye milletin fikrine bağımlı kalma, internet çağındayız, bilinen tüm amfilerin detaylı inceleme video'ları var.
Ayrıca amaç sadece en hızlı yoldan "metal" tonu almak ise oldukça iyi başlangıç amfileri var, pedal ile de MG15 olduğu sürece tatmin edecek bir ton alamazsın. Pedal parasına neredeyse iyi amfi alınabiliyor artık.
Line 6 Spider IV amfi buldum nasıldır önerir misiniz ?Pedal olarak Boss ML-2 ya da EHX Metall Muff tavsiye edebilirim. Amfi olarak da o fiyat bandında 2. el Blackstar HT-1 Metal kombo amfiler mevcut.
Evet. Cayır cayır metal tonu verir. Ama metal dışındaki tonlarını şahsen çok kötü buluyorum, onu belirteyim.Blackstar ID:Core 20 V2 veya bu nasıldır arkadaslar 0 ı 1400 civarı güzel midir ?
Bende Spider V var oldukça başarılı. Daha önceki hiçbir Spider serisi ve modelini dikkate değer bulmam, oyuncaktan hallice ama ucuzdurlar ve temel ihtiyaçlar için iş görür elbette.Line 6 Spider IV amfi buldum nasıldır önerir misiniz ?
İş görür diye düşünüyorum. Kullanmadım açıkçası. Kullanan arkadaşların cevaplaması daha doğru olur.Line 6 Spider IV amfi buldum nasıldır önerir misiniz ?
İlla amfi diyorsan blackstar ht 1 ya da reverb li versiyon ht1r al. Ht1 sıfırı 1500 civarı. Benim tavsiyem reverb dert değil dersen ht1 al geç. Cayır cayır metal makinesidir ht1 ve ht5 serisi. Zamanında id tvp30 kullandım. Kesinlikle kütür kütür tona sahip bu blackstarlar. Kafanı da ağrıtmaz tavsiye ederim.Blackstar ID:Core 20 V2 veya bu 07nasıldır arkadaslar 0 ı 1400 civarı güzel midir ?
Biraz baktım fena degil gibi duruyor clean tonları daEvet. Cayır cayır metal tonu verir. Ama metal dışındaki tonlarını şahsen çok kötü buluyorum, onu belirteyim.
Önerilerin için tesekkürler bakacağım.07
İlla amfi diyorsan blackstar ht 1 ya da reverb li versiyon ht1r al. Ht1 sıfırı 1500 civarı. Benim tavsiyem reverb dert değil dersen ht1 al geç. Cayır cayır metal makinesidir ht1 ve ht5 serisi. Zamanında id tvp30 kullandım. Kesinlikle kütür kütür tona sahip bu blackstarlar. Kafanı da ağrıtmaz tavsiye ederim.
bu modeli de incelediğimde fena degil gibi geldi ama bakmaya devam ediuorum diğer modellereBende Spider V var oldukça başarılı. Daha önceki hiçbir Spider serisi ve modelini dikkate değer bulmam, oyuncaktan hallice ama ucuzdurlar ve temel ihtiyaçlar için iş görür elbette.