arkadaşlar ibanez 10watt ve marshall 10 watt amfi arasında çok fark var mı?? ibanez internette baktığımda 120ytl gibi fiyatı var mağazalarda ne kadara bulabilirm??
floydroselu olan gitar evl k4. yazdığın gitarlar arasındada ben onu tavsiye ederim. Fakat onun sıfırının fiyatını ikinci ele ayırırsan çok güzel ve ucuz fiyata çok daha kaliteli gitarlar alabilirsin. Alım Satım bölümüne bi göz at istersen.Jaimzhat demiş ki:cort x6,evl z4 veya floydrose lu olanı k4 müydü
ibanez gio
ltd mh-50
veyahut ne işin var onlarla bak bu var şu var onlardan daha iyi derseniz fikirlerinizi beklemekteyim gördüğünüz gibi benim seçtiklerim pekte pahalı gitarlar değil fiyat olarakta çok yüksek olmazlarsa sevinirim 😆
yazdığın gitarlar arasında en makul olanı bence squier affinity strat. Çünkü X2'yi sevmem 😛 ve washburn'ün bu modellerindende çok memnun kalan insan görmedim. Squierdende bir süre sonra sıkılacaksındır fakat o zaman geldiğinde tüm bu gitarlardan çok daha kolaylıkla satıp yeni gitarın için çok daha kısa bir sürede gerekli parayı toplayabilirsin.Immortal1942 demiş ki:Arkadaşlar benim 350 ylt gibi bi param var.
----cort x-2
----washburn x11
----washburnx12
yada
----Squier Affinity Strat
sizce hangisini almalıyım eğer bunlardan başka önerebileceğiniz gitar varsa sölerseniz sevinirim.
Hangi tarz çaldığını, ne yapmak istediğini söylersen önce herkes yardımcı olmaya çalışacaktır. Sadece bu tanıma göre gitar önermek sağlıksız olacaktır.falcon-one demiş ki:arkadaşlar elimde 500 YTL var.Amfiye de ihtiyacım yok şimdilik bana hangi gitar önerirsiniz ?
leonjohancool demiş ki:Hangi tarz çaldığını, ne yapmak istediğini söylersen önce herkes yardımcı olmaya çalışacaktır. Sadece bu tanıma göre gitar önermek sağlıksız olacaktır.falcon-one demiş ki:arkadaşlar elimde 500 YTL var.Amfiye de ihtiyacım yok şimdilik bana hangi gitar önerirsiniz ?