pudding demiş ki:super 🙂)
Nev @ Z.A.G.A
Yayın Tarihi : 05 Mart Cumartesi /2005
Yayın Saati : 00.30 - Canlı...
ne cabuk....xece demiş ki:NEV yeni klip yapiyor diye duydum.Ayrintili bilgisi olan var mi?
Tünelde gitar bakarken NEVle çalistigini söyleyen biri söyledi:Nev yeni klip için hazirlik yapiyormus diye.bir de sarkiyi merak ettim tabi.voo-doo demiş ki:ne cabuk....xece demiş ki:NEV yeni klip yapiyor diye duydum.Ayrintili bilgisi olan var mi?
pudding demiş ki:bencede güzeldi..ama daha cok kalmasi gerekirdi programda..
ayrica dogmamis yetim olayi superdi ya..euheue🙂
haklısın abi,adam tam bir yüzsüzlük abidesi!"doğmamış yetim" nasıl oluyorsa? 😀yener demiş ki:nev zagada çok iyiydi.yanındaki (ismi kadir herhalde) olan adam tam kaçıkmış 🙂
silent_guitar demiş ki:haklısın abi,adam tam bir yüzsüzlük abidesi!"doğmamış yetim" nasıl oluyorsa? 😀yener demiş ki:nev zagada çok iyiydi.yanındaki (ismi kadir herhalde) olan adam tam kaçıkmış 🙂
nev çok çok iyiydi.inanılmaz bir yorumu var adamın ve özellikle 'efkârlıyım' çok nezih bir parça!
aynen banada öyle geliiyo...cok temiz bi kalbi var gibi...carolgerber demiş ki:Nev çok başarılı ve de içinde en ufak kötülük bulunmayan bir adam gibi geliyor bana hep.
voo-doo demiş ki:aynen banada öyle geliiyo...cok temiz bi kalbi var gibi...carolgerber demiş ki:Nev çok başarılı ve de içinde en ufak kötülük bulunmayan bir adam gibi geliyor bana hep.
hadi ya..tanıyo musun????sahsen yakından tanımayı isterdim...yener demiş ki:voo-doo demiş ki:aynen banada öyle geliiyo...cok temiz bi kalbi var gibi...carolgerber demiş ki:Nev çok başarılı ve de içinde en ufak kötülük bulunmayan bir adam gibi geliyor bana hep.
öyle gelmesi çok normal çünkü gerçekten öyle biri.
voo-doo demiş ki:hadi ya..tanıyo musun????sahsen yakından tanımayı isterdim...yener demiş ki:voo-doo demiş ki:aynen banada öyle geliiyo...cok temiz bi kalbi var gibi...carolgerber demiş ki:Nev çok başarılı ve de içinde en ufak kötülük bulunmayan bir adam gibi geliyor bana hep.
öyle gelmesi çok normal çünkü gerçekten öyle biri.