Ülkeye acil sakin bir ruh hali lazım

Bu konuyu ilk açtığımda whatsapp konuşmamızı paylaştığım kişinin bu forum sitesinin bir üyesi olduğunu bilmiyordum. Herkesin fark ettiği gibi bu kişi Reverberator nickli üye imiş. Kendisi bu konu açıldıktan sonra bana forum ya da herhangi başka bir platform üzerinden tacizde bulunmaya devam etmedi. Fakat görüyorum ki, diğer forum üyelerine ağır hakaretler ediliyor. Burada bir haksızlık var.
Reverberator nickli kişi... Herkesin içinde size sesleniyorum. İnsanları rahat bırakın. Hakaret ve taciz etmeyin. Forum yönetimi bu davranışlarınızın devamı halinde gerekli önlemi almazsa ben sizi mecburen adınız soyadınızla ifşa edeceğim. İşlerinizin aksamasını istemiyorum, beni mecbur bırakmayın. Güzel dille tekrar ediyorum; saygı çerçevesinde iletişime geçin, terbiyeli olun.
Sevgiler, saygılar.
 
Son düzenleme:
Bu herif şimdi kafasına göre burda önüne gelene sallamasına rağmen hesabı hala açık, ama onun saydırdığı forum üyelerinden biri doğrudan anlatım ile konuşmayı paylaştığında o mu uyarı alıyor?

3) Forumdaki tartışmaların kişisel saldırı boyutuna gelmesine izin verilmeyecektir. Başka bir üyeye hakaret/küfür etmek, rencide edici/küçümseyici ve nefret söylemi/ırkçılık içeren ifadeler kullanmak veya tehditkar/saldırgan tavırlar sergilemek kesinlikle yasaktır. Bu maddenin ihlali uyarı olmaksızın banlanma sebebidir.

Yukarıdaki madde dekor diye mi duruyor? Bana da böyle bir mesaj geldi, forum RTÜK'e bağladığından sansürledik ama bakalım onun için de uyarı gelecek mi.
Ya aslında bir nebze haklı. Tamamiyle haklı demiyorum. Bir nebze haklı
 
Geri
Üst