Gerçekten ikinizde inanılmaz BOŞ insanlarsınız.Sadece saldırma peşindesiniz gitsenizde forum bu rahatlasa geleni de kaçırıyorsunuz.
Hayır sizin yorumlarınızı genelde düzgün ve anlamlı oluyor bence.Kimden bahsettiğini anlamadım ama banaysa lafın, şuradaki muhabbeti okuduktan sonra abi hiç girmeyeyim o geyiğe, sana özelden sorsam olur mu diyen hatta telefon isteyen ve benim de yardımcı olup sonra da teşekkür eden bir sürü adam oldu ... kimseyi kaçırmış değilim şu ana kadar... inceden laf soktuğum biri olduysa onlar da çoğu zaman yaa evet haklısın tarzında söylem ve tarzlarını değiştirip gerçekten iletişim ile bir şeyler öğrenme yoluna düştüler. Aman neyse... ne anlatıyorsam...
ikinizde yazarken de ayrı yazılır bu arada.
Hocam merhabalar, eski üyelerden hackeiommi'nin de olduğu bir forum vardı geçen senelerde gitarmuhendisi adında olması lazım ancak geçenlerde bulamadım. Gitar yapımı ve genel müzik üzerine güzel konular vardı. Akıbeti hakkında bir fikriniz var mı?Neredeyse haber ver gidek ... Duman tonu ve idcore muhabbeti yapmaktan ruhum emildi resmen, bir de yırtık dondan fırlar gibi bazı tiplerden hakaret işitiyoruz yetmezmiş gibi.
Duymamıştım, bilmiyorum.Hocam merhabalar, eski üyelerden hackeiommi'nin de olduğu bir forum vardı geçen senelerde gitarmuhendisi adında olması lazım ancak geçenlerde bulamadım. Gitar yapımı ve genel müzik üzerine güzel konular vardı. Akıbeti hakkında bir fikriniz var mı?
Bildiğim kadarıyla çok uzun ömürlü olmadı o site. Artık yok sanırım.Hocam merhabalar, eski üyelerden hackeiommi'nin de olduğu bir forum vardı geçen senelerde gitarmuhendisi adında olması lazım ancak geçenlerde bulamadım. Gitar yapımı ve genel müzik üzerine güzel konular vardı. Akıbeti hakkında bir fikriniz var mı?
Çok üzüldüm açıkçası, hem yeni şeyler öğrenirken hem de yapılan çeşitli şeyleri görerek ufkumu genişletiyordum. Böylesi güzel platformlar ayakta dursa keşke.Bildiğim kadarıyla çok uzun ömürlü olmadı o site. Artık yok sanırım.
Bir seneyi geçti hacke'nin takıldığı o forumdan haber yok, hatta farklı bir üyelik sistemi koyacaklardı, üye de olmuştum oraya ama hareketsiz kaldı orası, bıraktılar anladığım kadarıyla.. Gitarpedal vardı, orada da pek hareket yok.. Asıl muziktek.net vardı, buradan Mahcem uğraşıyordu ve çok çok dolu siteydi, o da sunucuda sıkıntı nedeniyle 5-6 sene önce bitti..Bildiğim kadarıyla çok uzun ömürlü olmadı o site. Artık yok sanırım.
Bir seneyi geçti hacke'nin takıldığı o forumdan haber yok, hatta farklı bir üyelik sistemi koyacaklardı, üye de olmuştum oraya ama hareketsiz kaldı orası, bıraktılar anladığım kadarıyla.. Gitarpedal vardı, orada da pek hareket yok.. Asıl muziktek.net vardı, buradan Mahcem uğraşıyordu ve çok çok dolu siteydi, o da sunucuda sıkıntı nedeniyle 5-6 sene önce bitti..
Burası hariç öyle domine eden yer pek kalmadı da burada da nitelik düşüşü var işte.. Abicim müzik işi ego ve fetiş işi ama işte törpülemek gerekli bana mı dedin, sen kimsin, velet tavırlarını yoksa her başlık 4-5 entry'den sonra bu kıvama geliyor.. Adam mantıklı bir cevap veremeyince "umurumda değilsin" diyor, alttan alttan hakaret ediyor.. Saçmalıyor işte.. Sonra bu adamlarla bu forumda takıl, takılabiliyorsan.. Ya birader barrios'un hangi gitarı neden kullandığını, tercih ettiğini izah etmesi bile nitelikli deneyimin aktarımı demek, adam ağacı, ergonomisi, elektroniğinden senin fiziksel özellliklerine göre alternatifine varana dek üşenmeden en doğrusunu anlatır.. Vaktiyle Furkan burada pedalların dna'sını çözerdi.. Deniz var kendini bu işlere vermiş, Koray diye bir çocuk var ve 17 yaşındayken çaldığı gitarı biliyoruz forum olarak, bu işi çok seviyor ve ilerlemeye çalışıyor, ilerlemesini görmek, deneyimleri oldukça değerli.. Bu insanlarla arkadaş olmanın, onlardan yararlanmanın yollarını bulun..
Al sana forumun ne işlere yarayabileceğine örnek..
Tüm Illerden Gönüllü Gitar Deneyicileri
Duyulan ihtiyaç üzerine, daha önce diğer bir forumda açtığım başlığı burada da açıyorum. Benim daha önce amfi ve gitar bakmışlığım var. Madem ihtiyaç da oluyor, forumdaki hatırı sayılır dostları almak istedikleri ekipmanlardan etmemek adına gönüllüler bulmak için konuyu artık burada da açayım...turkrock.com