Musicman???

Musicmani Petrucci abimizden biliyorum fakat hiç çalma fırsatım olmadı, su sıralar da gitar alma arifesindeyim, shred tarzı gitar alıcam fakat saglam para baglayacagim icin hemen karar vermiyorum, sap profilleri olsun çalım rahatligi olsun kalite hissiyatı olsun, nasillardir? kullanicisi varsa aydınlatırsa sevinirim.
Not: Musicman jp6 piezo modelini tercih listeme ekleyeyim mi?
 
JP6 Dargie Delight II kullanıyorum, gitardan bağımsız olarak şahsi fikrim odur ki Music Man (sterling değil) markalı ürünler (tel, kablo, askı, gitar vs.) 1. sınıf.

İmkanın varsa Piezo'lu JP6 al, ya da direkt roasted maple klavyeli JP15'i değerlendir.
 
JP15 sahara burst quilt var bende de. JP6 oldum olası sevemedim sağ kol dayama yeri yüzünden. Bence görüntüyü ciddi anlamda bozuyor. Ve JP15' lere göre daha tombul gibi. Majesty bakabilirsiniz eğer görseli size hitap ediyorsa. Ama JP6' da alınır yani.
 
abi IBANEZ pia icin de actigim konuya ayni seyi yazdın, sorun aldırmak degil, hangisini ''senin tabirinle'' aldırayım. ???? aileme de havadan gelmiyor ya bu paralar.
Not: O söylediğin fiyatlara gelmeyecek bana o gitar..
o abi biraz agresif. herkese bu şekilde yanıt veriyor çok aldırma. (profilinden önceden yazmış olduğu mesajlara göz atabilirsin)
 
o abi biraz agresif. herkese bu şekilde yanıt veriyor çok aldırma. (profilinden önceden yazmış olduğu mesajlara göz atabilirsin)

hayır yani surda bilgi almaya calisiyorum ben kazandım veya ailemin kazancı ne farkeder? benim kazancım degil diye ne yapmamı bekliyor anlamadım gercekten :D ne yapayım nasıl olsa babam kazandı emegine saygı duymayayım adam bana al oğlum yeter ki hakkini ver diyor carcur mu edeyim parayı benim degil diye, nasıl cahil bir kafa yapısı hayret gercekten, bir de Ibanez pia icin actigim konuya da ayni seyi yazdı cevap bile vermedim yetmemiş buna da yazmış, hayret bir şey :D
 
Gövde olarak en ergonomik olan modeldir, petrucci tonuna en yakın tonu da o verir(basswood gövde ve manyetiklerden dolayı) ayrıca sap arkası cilasız olduğundan, el daha rahat hareket eder… gibi gibi sıralanabilir.
 
Dediğiniz gibi yüksek bütçeli gitar alacak iseniz en azından denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Zaten belirli seviye aletler hepsi. Onun yerine şunu al denebilecek enstrümanlar değil. Kişinin müzik zevkine göre, renk zevkine göre, göz zevkine göre değişiyor artık. O yüzden senin de dediğin gibi baban kolay kazanmıyordur o paraları. Gidip güzelce dene sağına soluna bak, eline al, aynada kendine bak. Belki gidip orada Jackson beğeneceksin. Gibson beğeneceksin. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Bugatti vs vs hepsi spor araba hepsi 300 km hızla gidebiliyor ama hepsinin meraklısı farklı.
 
Geri
Üst