turkrock.com

hackeiommi
WayTooBaD
WayTooBaD
Gerçekten de öyle zor bi şekilde tube driver bulabildim. Ki ram's head bulamadım bulsamda sanırım bütçe yetmiyecek daha bunları tamamlayamamışken raclere sanırım hiç yetmeyecek :)
hackeiommi
hackeiommi
Butler veya Chandler Tube Driver bulduysan öp başına koy. Bir de memleketin sınırlarına HiWatt girerse yedik naneyi :)
WayTooBaD
WayTooBaD
Butler buldum hatta geçen makine müzik de BK Butler Tube Driver vardı bias ayarlı bakacaktım çeviricisi yoktu zaten 2 gün sonra hemen satıldı. :) Bana da bir tanıdıkdan gelmişti butler. Hiwatt çok yok eğer girerse ve uygun fiyatta olursa sanırım tadından yenmez :)
hackeiommi
hackeiommi
WayTooBaD
WayTooBaD
Geçenler'de yine bakmıştım yine vay be demiştim şimdi tekrar dedim.. Sanırım uzun yıllar gerekicek bunun için. Türkiye de bildiğim kadarıyla DG50 Head sadece Barış Kıran diye bir gitaristte var sadece onda gördüm Hiwatt head
hackeiommi
hackeiommi
Ben hiiiç görmedim valla :) Ona en yakın ve de fiyatı uygun Laney'in Cub Head'i var. Tek kanallı ama tam bir vintage İngiliz amfisi.
WayTooBaD
WayTooBaD
Bu ampliyi'de denemiştim tek kanal olduğu için vazgeçmiştim sanırım sonra gidip Blackstar ht 20 aldım aslında Isf olayı ile nereye çeksen geliyor ampli bi kaç ton çıkarmıştım fakat yine de bi hiwatt değil :)
Geri
Üst