turkrock.com

nurialcho
nurialcho
evet var.özeti chest voice dan(göğüs sesinden) kafa sesine geç.zamanla kafa sesine geçtiğin ilk noktadan itibaren göğüs sesi kat .
barrios
barrios
Bunlar vokal tarzları değil, teknikleridir. Yani "brutal vocal"den bahseder gibi kullanmamak lazım kavramları. "Bridging vocal" denmiyor bu nedenle, "mixed voice" ve "bridging" kavramları ile kullanılıyor.
barrios
barrios
Ayrıca buradan anlatılacak bir şey değil, "nasıl temiz sweep çalarım ?" sorusuna durum mesajından ne kadar yanıt verilirse buna da o kadar verilir yani:)
barrios
barrios
İşin özeti, bunlar çalışarak ve zamanla geliştirilen teknikler, basit bir püf noktası ile herkesin hemen yapabileceği şeyler değil.
kapci42
kapci42
@nurialcho abi deniyorum da bir türlü beceremedim göğüs sesiyle kafa sesine doğru giderken arada ses anlık gidip kafa sesine geçiş yapıyor.
kapci42
kapci42
@barrios sadece antrenman sorma amaçlı azdım abi zaten hayatta kolayca erişebildiğimiz hiçbir şey yok. Sizi de deneyimlediğiniz bir antrenman ile çalışayım dedim. Ayrıca hani ses telleri hareketleri ile ilgisi mi var diye sorayım dedim(Brutal vokaldeki false cord olayı gibi)
nurialcho
nurialcho
Ders Alman lazım , teknik şart .
kapci42
kapci42
ders almayı düşündüm tekniğimi geliştirme ve geç olmadan vocal range'imi artırma amaçlı ama back vokal bile yapmayınca para vermek işime gelmedi. Eğlencesine şarkı söylüyorum sadece
Geri
Üst