Umutk kullanıcısının son içeriği

  1. U

    Hangi amfiyi almalıyım?

    Mooer için forumda pek bir şey bulamadım. Fiyatının ucuz olmasından dolayı 15i olanı almayı düşünüyordum ama dediğim gibi forumda pek bir içerik yok, sadece burada değil genel olarak bu amfi hakkında içerik yok.
  2. U

    Gitar switch'i sap ile merkez arasındayken dip gürültü oluşuyor.

    Switch'i sap ile merkez arasına alınca manyetik single çalıştığından oluşuyormuş gürültü. Başka bir yerde böyle dendi.
  3. U

    Gitar switch'i sap ile merkez arasındayken dip gürültü oluşuyor.

    Videosunu ekledim. Sorunu nedir? Ya da sorun var mı? Gitar Ibanez GRG121DX. Switch sistemi de böyleymiş. https://hizliresim.com/l0dmtq6
  4. U

    Sıfır gitardaki bu çatlak ve çizikler normal mi?

    Gitar giriş seviyesi bir şey zaten ibanez grg121dx. Bana gönderilmeden önce kontrol edildiği söylendi ama bakımı yapılmadığı kesin. Geldiğinde zaten akordu ayarlı değildi. Diğer ayarlarından anlamıyorum gitarı öğrenmek için aldım.
  5. U

    Sıfır gitardaki bu çatlak ve çizikler normal mi?

    Rota müzikten online olarak aldım ama geri göndermek için kargoyu alıcı öder dediler. Kargo parası da çok tutacak kocaman paket sonuçta. Kargoda herhangi bir hasar meydana gelirse de alıcı sorumludur dediler. İade işi yalan oldu. Knob'u kendim açıp sıkıştırdım o sorun değil. Bana ürün teşhir...
  6. U

    Sıfır gitardaki bu çatlak ve çizikler normal mi?

    Sıfır aldığım için dert ediyorum. Çünkü aldığımda gain knob'u da sıkıntılıydı hareket ediyordu ayrıca gitarın arka kısmında da çok küçük bi göçük var.
  7. U

    Ibanez GRG121DX mi Ibanez GRX70QA mi alınmalı?

    Elektro gitara yeni başlayacağım ve hiç tecrübem yok. Yeni başlayacak biri için hangisi daha iyidir? GRG121DX de tremolo kolu yokmuş çok mühim mi bu kol? Ses kartı olarak Presonus Audiobox GO düşünüyorum.
Geri
Üst