burcinevre kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Apeiron

    ilk iki konserini severek izledigim iyi bi grup. diger konserlerinde kadroyu tam anlamıyla saglamlastırırlarsa super olacagına inanıyorum. doom hastası arkadaslara sesleniyorum: doom yapan grup az oldugu icin kıymetini bilip , kızdırmayalım onları :))
  2. B

    Kaotik

    gelip dinlicez bakalım bu aksam.ceren hanım sagolsun garaj da yoklama alcak nerdeyse.gelmeyenlerde dilekçe getircekmis :)
  3. B

    Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

    umutcum yalaka toplulugunun ilk ve son 2 uyesi olarak bi kac faaliyet gostermemiz lazım dimi. olmuyo boyle. ornegin t-shirt falan bastıralım ne biliyim :D yoksa atacak bunlar bizi is yapmıyoruz diye (bu arada aksiyon insanı olarak gereksiz olan heryerdeyim :) )
  4. B

    Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

    hayır sen dogru konserdeydin sanırım.ama ses sistemi konusu bana biraz abartılı geldi. ama onun dısında haklısın sanırım.ozellikle konserin gec baslaması pek hos bi durum degildi.ama her seyi gruba mal etmek yanlıs olur.geç kalıs kesinlikle davulcudan kaynaklanan bi problemdi. ve bu problemde ne...
  5. B

    Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

    biz de heyır fanları olarak orda olmaya calısacaz her zamanki gibi
  6. B

    wormz

    skid row u cok seviyorsan sende gitseydin evlat. tutan mı var . neyse bi daha ki konsere beraber gideriz artık.bende merak ettim nasıl calıyormus arkadaslar:)
  7. B

    Pin-up

    odtude konserlerinin yarısını dinlemistim. pin up ta bayan grup olmaları dısında guzel ve ilginc bir sey bulamamıstım acıkcası.
  8. B

    Phronesis

    mimarlık amfisinde dinledim. gercekten cok iyiydiniz.ilk konser gibi degildi kesinlikle. ozellikle bayan vokaldeki ses... tarz olarak ta cok iyi bi secim yapmıssınız . pek fazla bu tarzda yapan yok. destekliyorum arkadaslar:)
  9. B

    Yasak Bölge

    ozellikle vokalleri cok iyi .ses super
  10. B

    Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

    pazar gunu guzeldi.ama cumartesi gunu daha da guzel olacak:)
Geri
Üst