Peteka kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Stuka

    demoyu taksimde room recordings ücrtesiz olarak dağıtıyor.. ayrıca [email protected] dan da iletişme geçebilirsiniz.. enkaz ve kirpik parçalarına video ( klip) çekildi..yakında punkerland den indirebileceksiniz bu videoları. isterseniz posta yoluyla da ulaştıryoruz. aynı zamanda 4. demo...
  2. P

    Stuka

    gel abi bana davula selam hole de şaşırmam..
  3. P

    Stuka

    26- 27 ağustos konseleri birleşebilir. macaristan ve almanya dan grupların katılımı olacak.. gelin mutlaka tam bir punk hard core unite fest olacak!
  4. P

    Stuka

    albüm albüm bi kaç yerle gayri ciddi ilişkiler içerisindeyiz..biraz sabır biraz zaman... :) sevgiler saygılar..
  5. P

    Stuka

    giriş 4 ytl arkadaşlar 26 ağustos konseri için.. ayrıca enola stuka cemiyette pişiyorum dışında anti silince erdemin yeni grubu Lucy fear da sahne alacaktır..
  6. P

    Katl-i Vacib

    Müsait oluncac konser düzenleyelim berabar 4 grup filan istanbulda...Eski sarpanita yeni adıyla pogo olacak mekanda.. [email protected] www.stukamania.com sevgiler saygılar..
  7. P

    Stuka

    Pulp rezalitinden sonra ,, 25 Haziran Cumartesi günü Sahnedeyiz.. Cemiyette Pişiyorum(grunge punk/ska) Stuka(emo-pop punk) Posteriti(oldschool punk) LucyFear(hardcorepunk) 3f1e(skapunk) Giriş:Ücret Siz Ayrıca Pulpa gitmiyouz çalmıyoruz sevmiyoruz... Sarpanita Rumeli han kat 1
Geri
Üst