a7x_aLemci kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Nejat Uygur

    Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
  2. A

    Mavi Gözlü Dev

    off ya.fatsa ya bugün gelcekti.haftaya ertelemişler sinir oldum.bu arada aşık olduğum kadın dolunay soysert var filmde süper :))
  3. A

    Emre Aydın

    pazar günü orduya geliyor
  4. A

    Deli

    bende şuanki albümleride war çok iyiler bence en çok argus kızını dinliyorum bu aralar
  5. A

    Geçmişe Otostop (kısa film)

    görkem aga ben bu filmi indir5miştim geçen gün gözüme takıldı tekrar bi izliyeyim dedim.çok başarılı olmuş.aynı bende çekmek istiyorum bu tarzda bi film.gerekli olanlar nedir?ve kadar a mal oldu bu sana?ayrıca montajı hangi programlarla yaptığında önemli :) tşk.ler şimdiden
  6. A

    Barda

    gittim ve çok beğendim. Nejat işler çok güzel oynamış.Bayan arkadaşların gitmesini tavsiye etmem!
  7. A

    Köprü

    valla en çok beğendeğim tv dizilerinden.kaçırmadan izliyorum bu akşamada var zatyen herkese tavsiye ederim.
  8. A

    Barda

    Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi...
  9. A

    Dondurmam Gaymak

    valla 2 kez izlemeye gittim.galiba be kadar beğendiğim belli oluyodur.
  10. A

    Peker Açıkalın

    evet ben de zaten ilk orda tandım.taa o zamanda saçlaır uzundu.şimdide hep aynı değişme göstermiyor.bu arada dün sabah gazetesinde röportajı vardı onu okudum.sevgim 2 kat daha arttı adama.çok bilinçli ve iyi bir eğitim almış.
  11. A

    Survivor Türkiye-Yunanistan

    eve orası öyle.yunanlılar yine ne kadar güçlü olduğumuz gördüler.aynı zamanda milliyetçi ve hırslı olduğumuzuzda.zaten en çokda buna seviniyorum.oyunlarına gelmeden bitirdik alnımızın akıyla yarışmayı.
  12. A

    Survivor Türkiye-Yunanistan

    finalde derya kazandı.bende sevindim zaten baya bi mutlu oldum :) zaten başından beri diyorum derya çok hırslı ne olursa olsun bu yarışmayı o kazanacaktır diye.nitwkim öylede oldu.bravo derya.helal olsun sana 250 bin euro ;) :)
  13. A

    Buz

    türkçe rock çok dinlemem dinlemeyide sevmem ama buz un yeri ayrı.şarkıları duygularıma tercüman oluyor.müziği zaten çok güzel.ve çok iyi yoldalar.tebrikler.nefretim kederimden ve yalnızlık favori parçalarım.süperler
  14. A

    Saw / Testere I-II-III-IV

    saw 3 - izledim ve kısacası iğrendim.yukarda belirtildiği gibi korku değil psikolojik gerlim.korku adına hiç birşey olmayıp bir sürü iğrenç sahne var diyebilirim :)
  15. A

    Survivor Türkiye-Yunanistan

    yanlış düşünüyorsunuz en adamı derya orda bence.diğerlerinin hepsi sahtekar yalaka.özellikle selim.beşpara etmez o.
Geri
Üst