omerhazar kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Abartı Ilanlar

    Böyle ilanlara yönelik efsane, ilginç ilanlar bölümleri açmışlar. Siteye olan ilgiyi arttırmaya yöneliktir sanırım. Çok abartı örnekler var böyle.
  2. O

    Abartı Ilanlar

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-turk-yapimi-bas-gitar-115318915/detay Foruma koyan oldumu görmedim ama, abartı ucuz bir ilan. Nadide bir eser. Satıcıyı tanımam ,rastladım öyle.
  3. O

    Epica - Katatonia

    Ankara'daki konserde VIP mevcut, İstanbul'dakinde bitmiş.
  4. O

    Epica - Katatonia

    Ankara'dan giden var mı konsere ? VIP şartlarını düşünüyorum da , 135 liraya grup elemanlarıyla fotoğraf çektirmek imzalatma erken giriş gibi imkanlar var. Birde castin bibırın biletlerine bakmıştım 3 bin liraya yakın bir bilet vardı tanışmak 1 fotoğraf çektirmek için vs. Yaklaşık 20 kat fark...
  5. O

    Ptt Kargo Eylem

    Yurt dışından aldığım fotoğraf makinesi babamın işyerinde soyadı aynı olan başka birine gelmişti. Tanıdığımız biri olması şanstı tabi sorun çıkmadı.
  6. O

    Sahibinden.com'daki Mesaj Ve Numara Sıkıntısı - Lütfen Herkes Bir Kez Okusun !

    Mesajımda telefon numarasını göstermek istemediğimi vs. yazdım. Üyelik iptalini de sormuştum sanırım. Bu şekilde geri dönüş yapmışlar. "Sayın Üyemiz, Sahibinden.com kullanıcılarının birbirine gönderdikleri gereksiz mesajların önüne geçebilmek için, mesaj metninin içine, mesajı gönderen...
  7. O

    Yabancı Diziler

    Battlestar Galactica çok iyi dizidir tavsiye ederim. True Blood da iyi dizidir izlettirir kendini. Güzel felsefi bilim kurgu animeler de var onları da öneririm . Ergo proxy , shiki, gantz gibi. Felsefi yanı insan hayatı değeri yaşama hakkı etiklik gibi.
Geri
Üst