Yolun Sonuna Gelindiyse ?

Zaman zaman bana da oluyor , yolun sonuymuş gibi bir an ileriyi göremiyorum iş hayatı yada özel hayat.Benim yaptığım tek şey kitap okuyorum iyice , müzik yapmak değil dinlemiyorum bile arkadaşlarla takılmalar falan da hep iptal 1 hafta kadar sürüyor bu okul ev , ev okul sadece hayatım.Sonra nedendir bilmem hayat ışığı geliyor tekrar.
 
montla_sic_umut_sarikaya.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Müzik yapmak istemiyorum, mutlu olamıyorum müzikle ekipmanların satılık ilanını vermek geçiyor içimden kıyamıyorum
 
Sadece müzikle alakalı bir durumsa ekipman değişikliği gitar değişikliği biraz heyecan katıyor aslında ama komple satıp ekipmanı dağıtmak pek mantıklı gelmiyo açıkcası.
 
Anhedoni olarak da nitelendirebilirsin durumu. Mutlu olamama ya da zevk alamama durumu.

Oyle bir zamanda yasiyoruz ki artik, "haz" gudusu olmasi gereken konumdan cok farkli bir konuma gelmis durumda. Merak etmeyin, yalniz degilsiniz kesinlikle. Hatta cevrenizdeki insanlarin yuzde 60-70 lere varacak kadar cogunlugu da farkli seviyelerde bu durumu yasiyor.

Ben bu durumun cok agir bir versiyonunu yasadim. Serviste bir sure misafir ettiler beni hocalarim sagolsunlar, ilac tedeavileri felan anlatilacak gibi degil.

Ancak su sekilde iyilesebildim. "Haz" gudusunu hayatimda olmasi gereken konuma getirerek. Unutmamak lazim, mutlu olmak icin yasamiyoruz; mutluluk yasamin bir parcasi. Oldugu zamanlar da olacak, olmadigi zamanlar da... Bu yuzden nasil bir ruh hali icerisinde bulunursak bulunalim, kendi bunyemizin farkinda olmamiz lazim. Belirli zaman araliklarinda, kendimize disaridan bakabilmemiz lazim. Hem bulundugumuz ruh halini yasayip hem de bunun mumkun mertebe objektif bir sekilde kritigini yapmamiz lazim. Bu sekilde hem imosyonel kisiligini daha cok kontrol altinda tutabilirsin hem de zaten karisik olan isleri daha da karmasik hale getirmekten kendini korumus olursun.

Sevgiler..
 
"Fade to Black" dinle ve şarkının ne demek istediğini düşün. Eğer yanlış anlarsan bu başlığa dönüşün olmaz ya da ilk mesajı yazdığındaki ruh halinden daha kötü bir ruh halin olur. Eğer doğu anlarsan...
 
Depresyonik,melankolik müziklerden ziyade hareketli heyecanlı şeylere sarmanı tavsiye ederim. Bkz:

özellikle albert kingin halleri süper bu videoda.Sonlarında pipo tüttürüyor adam.Gitarı tersten çalıyor ya abi daha ne olsun.
Arada olur öyle çok normal önemli olan bıraktığın yerden devam edebilmek gerilemek değil ilerlemek.
 
Geri
Üst