Line6 Helix

Gördüğüm kadarı ile Amplifi'a bağlanmak için geliştirilen yazılımı pedal ve rack haline getirmişler. Bir sürü ek bağlantıda gelmiş ama fiyatı çok gibi.
 
İnanılmaz bir alete benziyor. Prosesör sevmeyen bünyeme bile güzel göründü ama inanılmaz pahalı evet, buraya gelene kadar 2000$'ı bulur o.
 
Yamaha bu gezegenin müzik alanında tek hakimi. Line6 'i satın aldıktan da sonra dijital segmentlerde Roland'ın karşısına dikti ve bitirdi. Bu işi gerçekten çok iyi biliyorlar..
 
Fractal ile kapışmayı hedeflediği açık. Muhtemelen Fractal'ın yeni AX8'i rekabete girilecek; dual DSP processing meselesi bunu düşündürüyor.
Tabii Fractal AX8'e iyi fiyat koyarsa Helix fena patlar gibi geldi. Çünkü fiyat çok yüksek. Ama bu elbette eski Line 6 ürünleri ile araya bir mesafe koyma çabası olarak da algılanabilir. "POD sülalesi ile karıştırılmasın" mesajı veriyor sanki Yamaha.
 
G-System'e bir alternatif bence.
Edit: Yuh 1500 $ ne? 1500 $ prosesöre verecek adamın amfisini de merak ederim açıkçası.
Cihaz prosesör olarak kullanılabilir ancak asıl güçlü olduğu belirtilen yön ampli modelleme ve IR desteği. Bu cihazı alan birisi muhtemelen ampli yerine referans monitöre/ses sistemine bağlayarak kullanacaktır, cihaz fx loop vs ile ampliye'de bağlanabilir ancak bunun için daha uygun çözümler var.
 
Son düzenleme:
1500$ gibi bir fiyat koyduğuna göre Axe FX gibi bir alet yapıp Fractal ile rekabete kalkışmış sanki.

Fiyatı ve özellikleri n'olursa olsun, bir POD 2.0 olamaz bence :)

Öyle deme hoca alet direk darth vader signature processor, ortada nasıl bir sinyal gönderirsek gönderelim çıkışı muhteşem olacak gibi duran bir görsel var :) ben bunu yemem açıkcası (fiyatından kaynaklı yememek de lazım sanki) çıksın görelim bakalım nasıl bir şeytan icadıymış bu :)
 
Ben firmaların kendi yaptıkları videolara hiç itibar etmiyorum genellikle. Adamlarda imkan geniş en pahalı sistemleri kullanıp demo yapıyorlar, alıp eve gelince sonuç hüsran. Denemek lazım yani :)
 
Beklenen an geldi sanırım!.. Fractal Audio AX8 teaser'ı düşmüş ama çok ön planda değil sanırım.Tam olarak anlaşılması imkansız.Diğer videolarını bekleyelim...
 
Geri
Üst