Pod X3 - Randall V2xnm Ses Sorunu

Geçenlerde büyük bir hevesle aldığım pod x3'le ilgili bir sorunum var. Özellikle fx loop'u var diye bu amfiyi aldım. Fx Loop'tan girip sadece hoparlör gibi kullanmak istiyordum amfiyi. İstediğim gibi oldu da. Gitarı pod'a giriyorum, başka bir jack ile de pod'un kulaklık çıkışına amfinin return'ünü bağlıyorum. Ama inanılmaz bir hışırtı oluyor. İlk başta kabloyla ilgili olduğunu düşünmüştüm, çünkü 2.kablom uzun zamandır kullanmadığım kenarda duran bir kabloydu. Bozulmuş olabileceğini düşündüm. Hatta yeni kablo sipariş edecektim. Ama bugün aklıma geldi. Pod olmadan o kabloyla gitarı amfiye bağladım ve hiçbir sorun yok kabloda. İşin ilginç tarafı bu gürültü bazen kendi kendine geçiyor ve güzel bir şekilde çalabiliyorum.
Biraz da olsun anlatabilmek için telefonumla aldığım bir kaydı bırakıyorum buraya. Kabloyu çıkardığım için aralarda gürültü kesiliyor onun dışında devam ediyor. Umarım büyük bir sorun değildir, yardımlarınızı bekliyorum.
 
Pod çıkışın yanlış. Biliyorsun bende de aynıları var. Pod kulaklık çıkışını değil left veya right çıkışlarından birini bağlaman gerekiyor. Kulaklık çıkışı güçlü gelir ve amfiyi yakabilirsin bile!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Pod çıkışın yanlış. Biliyorsun bende de aynıları var. Pod kulaklık çıkışını değil left veya right çıkışlarından birini bağlaman gerekiyor. Kulaklık çıkışı güçlü gelir ve amfiyi yakabilirsin bile!
Çok teşekkür ederim Selçuk abi. Amfinin hatta pod'un bozulmuş olabileceğini düşünmüştüm. :unsure: İçime su serptin gerçekten :)
Kulaklık değil left out yada right out dene.
Teşekkür ederim. Sağ ya da sola bağlamam farketmez değil mi, mono speaker'a girdiğim için?
 
Sol bağlantıdan şaşma derim.
Sol bağlantı mono olarak neredeyse tüm elektronik aletlerde standart gibidir.
Not: Bi sistem kurayım diye niyetlendim (randall + x3), ben sistemi kurana kadar siz kurmuşsunuzda bozmuşsunuz bile. :p
 
Fuat amfiden kayıt alamıyor mikrofonu yok abi. Yoksa saolsun baya yardımcı oldu.
Tabi bende ona yardım ettim (pod farm platinum) öyle ödeştik. :p
Şimdi de Fuat olduk.. :banghead::ROFLMAO: Yalnız ciddi ciddi Pod Farm baya işime yaradı, buradan da tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum :D
Sana hayır gelmez daha o sistemden yine de iyilik bende kalsın cüzi bi rakama alabilirim. :whistle::whistle:
İkisi için 20.000 lira son fiyat, evden çıkmadı tertemiz. Bilen bilir zaten... :D:D
@devastator Henüz deneyemedim Selçuk abi, deneyince buraya yazarım.
 
Geri
Üst