Mesa Boogie Mark V:35

Vatana millete hayırlı olsun. Diyordum ki Mark V:25'in bir kombosu olsa, nişanı basıp evlenicem, ancak karşıma Mark V:35 combo çıkınca balayına da artık bahamalara falan giderim diyorum.

Mesa'dan birçok kullanıcısının beklediği şeyi Mesa'nın dikkate alarak hayata geçirmesi beni burada en çok mutlu eden şey oldu. "Madem taşınabilir küçük bi canavar yaptın ( Mark V:25 ), kombosunu da yapsaydın da kabin de taşımasaydı yanında ağır şeyler taşımak istemeyenler" diye çok yazan eden oldu. Mesa bunu yapmakla kalmayıp üzerine daha da yeni şeyler eklemiş Mark V:35'in.

Artık er ya da geç ( ki geç olacak :D ) arzulayanların bu amfiye ve daha iyilerine kavuşmasını dilemekten başka yazacağım birşeyim kalmadı :)

Mesa Boogie Mark 5 35 | MESA/Boogie®

Not: @hackeiommi keşşşke benim olsaa.....
 
Yahu niye EL84 koyarlar anlamıyorum ki. Para vermem.

EL84'e bu kadar önyargılı yaklaşma bence. Vox tonu ondan gelir, Trainwreck'in EL84'lü modeli var ki klonunu kullandım, aman aman! Benim eski yerli yapım amfi de EL84. Herşey lamba ile alakalı değil, iş biraz da dizayn meselesi. Kötü bir dizayn olduktan onra EL34, 6L6, KT serisine bile düşman olur insan.
 
Geri
Üst