Umut Mutku

Kendisi çok sevdiğim kardeşim,arkadaşım ve dostumdur müzik adına bana bir çok şey katmış birisidir özellikle pedal board kurup kurup dağıtmama çok sebep olmuştur sanırım piyasada ki tüm pedalları denedik :p Ton hakkında geniş bilgisi olan biridir. Neyse gelelim asıl konuya alçak gönüllü ve mütevazi bir gitaristtir ve bu aralar objektif grubu ile çalışmaya başlamıştır yıllardır bu işin için de olan bar programları ve konserler de yer almış ve yer almaya devam etmektedir bu aralar Dorock bar taksim'de Blues Mlues grubu ile çıkmaktadır bir çok öğrenci yetiştirmiştir ve yetiştirmeye devam ediyor bu benden gelen ön bilgi bir de kendisinin hazırladığı biyografiyi yapıştırıyorum alt'a iyi forumlar arkadaşlar.

Umut mutku;
15 haziran 1987 tarihinde istanbul'da doğdu.Müzik hayatına müzisyen olan babası sayesinde küçük yaşında merak saldı.Umut daha ilkokul sıralarındayken babasının kendisine hediye ettiği led zeppelin kasediyle tüm hayatı değişti.
Bir süre dinleyici olarak devam ettikten sonra hayatının geri kalanı için en büyük kararı aldı ve "gitar çalmalıyım" diyerek müzikle olan serüveni başladı.Aldığı bu önemli kararı babasına açıkladıktan sonra ilk gitarı olan FENDER TELECASTER'a sahip oldu.
Ortaokul sıralarında çeşitli yerlerde orkestrada gitarist olarak yer aldı ve çevresinde olan müzisyenlerle kurdukları gruplarda grupta çalmanın verdiği keyif ve heyecanla daha da azimlendi.
Kurduğu ilk izogami gurubu ile TGRT FM 'in cingıllarını yaptı PÜR NEŞE adlı radyo programında SELAHATTİN AKSUNGUR iki dönemden fazla programı sürdürdü.
İlerleyen yaşında YUSUF UĞURER ile tanışmasıyla profesyonel müzik hayatına atıldılar.
Umut müzik kariyerinde hızla ivme kazandı hala bar programların da bir çok proje de yer almaya devam ediyor ve kendi projesini hayata geçirmek için hızla hazırlıklarına başladı.

PROJELER
* Tgrt Fm Pür Neşe
* İzogami Hayal kahvesi
* Serhat Raşa
* Umut Kuzey
* Efreet
* Yusuf Uğurer Band
* Erdem Akakçe Band
* Barlas Erinç (Barlas)
* Objektif

Facebook sayfa adresi :
Kod:
https://www.facebook.com/UmutMutkuOffical/timeline

11737956_1108291189200316_8872002502013307430_n.jpg






 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Benim için Kutsal Perşembe'dir, Tubeman'dir, Hard 'n Heavy'dir, biraz da Frank Zappa'dır :)

Dolaylı yoldan da olsa, davul çalmayı bırakıp ana enstrüman olarak gitarı seçmem sayesinde olmuştur.

Bir de bu abimiz, biraz zor beğenir :) Kendisine sevgiler saygılar Oğuz...
Hahahaha o mükemmeliyetçi huyunu bana da aşıladı sağolsun yakında ikinci board'u dizdirecek bana :)
 
Son düzenleme:
oldukça mütevazi ve samimi, amatör birisi olmama rağmen sorularıma sabır ve egosuz cevap veren, ekipman bilgisi fazla, farklı müzik türlerinde çalarak ders alan/almayı düşünenlerin tek bir türe saplanıp kalmasının önüne geçebileceğini düşündüğüm, makina müzik'e cumartesi ziyaretlerime katlanabilen :) müzisyen arkadaşım. yolu açık olsun, daha da başarılı olur umarım.
 
Geri
Üst