Mıdı Klavye Tavsiye

B

Bahadirozdemir

Impact-LX61-2.jpg
Üstadlar kendi yaptığım müzik alt yapıları için bir mıdı klavye almayı düşünüyorum 600 tl bütçem var nektar impact lx49 adlı bir modelle karşılaştım hoşuma gitti sizin tavsiyeleriniz nelerdir nektar impact lx49 u önerir misiniz ? cevaplarınız için teşekkür ederim hayırlı ramazanlar.
 
Baska baslik altinda cevap aradiginiz yetmemis ve bir baslik daha acarak ilan kirliligine siz de katkida bulunmussunuz. Bu tarz basliklarda kullanicilar eninde sonunda bildigini yapiyor. Bosverin baskasinin yorumumu. Bildiginizi yapin. Once forumlardaki yazilari komple okuyun. Bu konuda neler yazilmis diye. Buradaki insanlar kendince dogru bir seye ulasmak icin tonlarca para dokuyor. Armut pis, agzima dus mantigiyla olacak sey degil. Ya once okuyun dogru duzgun ya da para harcayarak deneyimleyin. Bu arada basligi kapamayi da unutmayin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bizimde iyi bir klavye alabilmemiz için tonlarca para mı harcamamız lazım ?
 
Bizimde iyi bir klavye alabilmemiz için tonlarca para mı harcamamız lazım ?
Bahsedilen şey o değil, biraz önce açılan başlığın AYNISINI, öyle bir başlığın zaten var olduğunu bildiğiniz halde tekrar açmışsınız. Bu isteğinizi o başlıkta da dile getirebilirdiniz. Böylece başlık kirliliği olmamış olur. Ya da daha sağlıklı olarak sevgili adminlerimizin sağ üst köşeye yerleştirdiği şaşırtıcı olarak yarı görünmez olan arama butoncuğunu kullanıp bütün forumu da arayabilirsiniz...
Sevgi,Sagı
 
Geri
Üst