Prs Se Mark Tremonti Vsepiphone Ltd Ed Slash Les Paul Standart

Yeni gitar almayı düşünüyorum. Bu iki gitar arasında kaldım. Amfi olarak elimde şimdilik Marshall MG15CFR var. Onu da line 6 spider IV 30W ile değiştirmeyi düşünüyorum. Başka gitar veya amfi önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
 
İki gitarında tadı ayrı. Denemen lazım. Biri birinden şu yüzden iyi demek zor. Line 6 spider 30 alma. Hiç önermiyorum. Daha iyi bir amfi al.
Edit: Sıfır alıcaksan eğer 3000 liraya o Slash modelinden daha iyi gitarlar alabilirsin hem sıfır hem ikinci elde.
 
Bin dolara kadar çıkabiliyorsan benim vintage ve hafiften naturel relic Greco'yu alabilirsin yahu. Bir daha da bin türlü kusuru çıkan Epihone imiş, standart Gibson imiş, yüzüne bakmazsın. Üstünde de Seth Lover Alnico II set var hali hazırda.

Onu düşünmezsen PRS Bernie Marsden kovala. Fiyatının ötesinde, hem de LP
 
Slash hayranlığım var ama metal ağırlıklı gidiyorum. Pedallarla verim alacağım birşey olması iyi olur aslında. Evde çalıyoruz şimdilik
Pedallardan verim almak istiyorsan lambalı bir amfi şart. Driveları pedaldan alacaksan fender bassbreaker serisi, fender blues junior, laney cub serisi alabilirsin. Özellikle bassbreakerların ve cubların evde kullanımı daha rahat olur attenuator olmadan.
 
Bir gitara 3bin bütçe ayırdıysan o gitarın sıfır fiyatı en az 4 falan olmalı. Türkiye'de gitar 2.el piyasasında alınmalı. Prs tremonti 2. Elde 1000e kadar düşebiliyorken 2000 vermek biraz saçma bir durum. Kaldı ki kesinlikle Lp kasa alacaksan Prs Se Fredrik Akesson forntida brun derim sana ben. Onun ikinci elini bulamazsın ama sıfır olarak ta hakkaten alınacak bi gitar. Ayrıca 2.500-3000e 100lerce daha gitar bulabilirsin. Ha ben alacak olsam kesinlikle o fiyata 2. El bi evh wolfgang special alırdım. Amfi meselesi de şöyle olsun o zaman. Evde bilgisayarın varsa 400 ses kartına 600 de referans monitörüne ver. Çek Torrentten cubase'i bias fx'i. Seni o fiyatlarda alacağın çoğu amfiden daha fazla tatmin eder.
 
Geri
Üst