Les Paul Gitar Önerilerinize Ihtiyacım Var

???

  • Japon Epiphone Elitist Les Paul Standard

    Oylar: 7 13.7%
  • Gibson Les Paul Signature T

    Oylar: 10 19.6%
  • Hakan Abi'nin Greco :D

    Oylar: 19 37.3%
  • Gibson Les Paul Studio Faded 2016 T

    Oylar: 4 7.8%
  • Gibson Les Paul 1950's Tribute Goldtop 2016 T

    Oylar: 11 21.6%

  • Toplam oy veren
    51
Haince planlar yapıp, kimselere çaktırmadan aldım, ciddi anlamda kötü bir insanım. Zaten sahteymiş, ettiğimi buldum. Sm57 de aldım aynı zamanda, ona da sahte dedi arkadaşlar. Benim gitar tonum bile sahteymiş ya. Öyleymiş yani.

Sahte değil tabii ki.
 
Tekrardan merhaba. Biliyorum başınızı fazlaca ağrıttım. Şu an öğrenci olduğum için ve gitarın parasının yarısını da onlar karşılayacağı için maalesef aileme bağımlı konumdayım. Peşin ödemeyle alabilme imkanımızın düşük olduğunu söylediler. Bu yüzden daha çok taksit ile satılan ürünlere yönelmem gerekiyor maalesef. Bir model buldum. Epiphone Les Paul 1960 Tribute. Hardcase'i falan da dahil fiyata. Bu gitar hakkında neler düşünüyorsunuz? Fiyatını hakeder mi yoksa üzerine biraz daha ekleyip gibson lp 50's tribute mi almak mantıklı olur?
Not: Belirttiğim Gibson ile Epiphone gitarlar arasında yaklaşık 1000 liralık bir fark bulunmakta.
 
signature t bildiğin granadillo klavyeli ince saplı split coil li traditional, araştırmamış sanırım kimse çünkü diğer gitarlarla karşılaştırılcak gibi değil. ha bütçeye göre diyosan bişey diyemem
 
Çalmadım ama Fujigen'ler var, MiJ gitar üretiyor adamlar, 2. el alımı satımı zor olur Türkiye'de fakat fiyatları uygun gibi duruyor, Pluton getiriyor, deneme şansınız varsa ellerinde vardır sanırım, deneyebilirsiniz.

Kolay gelsin.
 
Paraya sıkışma durumunda / taksitli opsiyonu kullanmak adına yapılabilir tabii...
İndirim beklemek yerine, %12'lik komisyonu yarı yarıya paylaşma önerisine bu şartlarda hayır diyebilecek satıcı tanımıyorum...
Elimde nakit olmadığı için 0 gitar almıştım. Ama sahibinden de normal bir kişinin get ile taksit yaptığını görünce param parça oldum. Tabi benim müziğe ayırabildiğim bütçeyle alakalı. İkinci el daha mantıklı geliyor her zaman.
 
Geri
Üst