Merhaba Ben Delidoktoru

@Delidoktoru forumun renkli olmaya aday bir karakteri olarak hoşgeldiniz. Ama troll iseniz peşin peşin Allah kahr-ı bela :ROFLMAO:

Siz bu aralar Pink Floyd ile başlayın. Hem kafa ütülemez, sakinleştirir, uyumaya da yardımcı olur. Torrent kullanıyorsanız özet bir diskografi geçerim.

Rahat olmak iyidir. Normal olmanın kıstaslarının anormal olduğu toplumda da deli olmak iyidir. Zamanında Galileo Galile'den Tesla'ya çok kişi deli diye damgalandı. Özellikle bizim toplumda fazla takmamak lazım bu damgayı :)
 
45 tane Müslüm Gürses kasedi (Evet kaset. O zamanlar kaset vardı) almış bir eski Müslümcü, şimdinin ise azılı bir metal dinleyicisi, hatta amatörün de amatörü düzeyinde icra edicisi olarak konuşuyorum:

Olur öyle ya çok şaapmamak lazım.

Bugün Kıraç'tan Karahisar veya Çık Hayatımdan'ı dinleyin. Yarın Mor ve Ötesi'nden Sevda Çiçeği, ertesi gün Mavi Sakal'dan Balta, sonraki gün Kurban'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa veya Yosma'yı dinleyin. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Unutmadan:
montla-sıç_51601.jpg
 
Can sıkıntısından üye olmadığım forum kalmadı, tıp doktoruyum, 26 yaşında bir kadınım. motivasyonum eksik, hiçbir konuda dikiş tutturamadım, psikiyatr olayım dedim, puanım yetmedi. Ben de kendime deli doktoru olurum dedim. Boş zamanlarımda uyumaya çalışırım, kafada bin tilki, haliyle kronik uykusuzum. Siz uyurken ben geceyi güne eklerim. Rock ile alakam yok, Müslüm baba dinlerim. Arabesk bir hayatım var, sigaram alkolüm,bonzaim yoktur. Evden işe işten eve gider gelirim. Mutlu olmaktan haz etmem, Akabinde kötü birşey olur diye onun da içine ederim. Hobim haliyle yok, fobim ise pek çok. Tam uykuya dalmışken çalan telefondan, kapı zilinden nefret ederim. 24 saatin sadece 2 saatini uykuda geçirebilen bir insan olsam da bazıları o 2 saati bulur ve ben uyurken çivi çakarlar, ben uyurken aile faciası kavga gürültü patırtıları olur, kapıcı ben uyurken aidatları toplar, hiç görmediğim komşum ben uyurken kapımı çalar bi tabak yemek getirir, ben uyurken hayat çok aktif. Ben uyanıkken ses yok. Çekingen biriyim, bunu yenmek için yeni tanıştığım herkesle hoca, kıdemli vs farketmeksizin kanka olurum, sanırım artık aşağılık bir yılışık oldum.
Günün birinde Mutlu olacağıma inancım yok, hadi beni mutluluğa inandır diye açık çek verdim sanılmasın.
Yalan söylemeyi severim, kendimi sevmediğimden hep bi hayal alemindeyim. Sırlarım çoktur, bigün anlatırsam etrafımda kimse kalmayabilir, belki de yanılıyorum çok yük yalanlarım yok. Sadece gizliliğimi seviyorum. O beni biraz koruyor gibi geliyor. Büyük bir yanılgı belki, ama hissettiğim duygu bu şekilde.
Burada bir günlük tutacağım, benim gibi deliler varsa onlarla dayanışma içerisine gireceğim. İçinizdeki delileri, ve içimizdeki delileri koruyalım, hayatı biraz olsun subluminal yaşayalım. Biraz alkolik biraz keş olalım, ama önce zarar vermeyelim.
Hocam Seraquel 25 , Abiilify 30 ve birazcık Depakin Chrono alabilir miyim. Yarasa kardeşim aç da ona götüreceğim.
 
Tekrar merhaba
Bu yazımda hepinize cevap vermeye çalışacağım, öncelikle mutluluk metalde şurdan başla diyenlere teşekkür ederim, dövmezseniz, bas gitarınızı kafama çarpmazsanız, bu düşük oktavlı hayatıma metal ağır geldi be Can'lar.
Mor ve ötesiyle başla diyen olmuş, aslında ilk mesajımı yazarken müslüm dinliyor olmamdan kollarımda jilet izi var izlenimi verdim sanırım. Yoksa biz de sevda çiçeği, biz de araftayız, biz de ayıp olmaz mı, biz de cambaz. Unutmadan bir ben deli. Kıraç dinle diyen olmuş, endamı yetenler, razıysa gelenlerimiz oldu bizim de.
Üstelik popüler kültürün pop &rock karışımı ben rockçıyım diyen pop söyleyen insanlarını da dinlemişliğim var. Herneyse.
Beni Mutlu edecek önerilerde bulunmuşsunuz güzel insanlar. Troll değilsen hoşgeldin diyen de var. Yok yahu, troll değilim, kendim bu şekilim. Mutsuzluğum, umutsuzluğum var ama etrafım da çok deli mutlu insan kaynamıyor. Olması gereken bu belki.
Biraz agresif saatimdeyim, depresif hem de, biraz atarlı yazmışsam affola. Sevdim ben sizi. Bana minik minik metallerle gelin, bAba metlcileriniZi önüme sunmayın hemen. Siz demiyor musunuz, " *** babayı ben 15 yaşındayken dinlemeye başladım, Hadi be ben ona 20 yaşında başlamıştım helal sana " ben mini metalciniz olabilirim. Zamanında Blues dinlemeye gidip başı sesten ağrıyıp çıkan biriyim.
Saat 7 olmuş, delilik yapıp işe gideceğim, nöbetçiyim tek tek cevap veremediklerimden özür dilerim. Hoşçakalın şimdilik.
 
Muhtemelen eğlence arayan bir arkadaş vakası ile karşı karşıyayız. Ayrıca arkadaşın ne kadın olduğuna ne de doktor olduğuna inanıyorum :) Biri bizimle eğleniyür :)
 
En azından Türkçe'yi güzel konuşan bir deli. Sokakta akıllıyım diye geçinenler ile ne dille ne yazıyla anlaşabiliyorsun. Yahu ben daha kendimi kendime anlatamıyorum. Ben bu "pseudo nutjob" karakterini sevdim. Geçmiş olsun. Mutluluklar herkese.
 
En deliniz benim ulan! Tescilli deliyim ben. Az psikolog, psiliyatrist kapısı aşındırmadım. Çareyi müzikte buldum. Ne ilaçlar ne doktorlar, tonla verilen para bir şeye yaramadı da bir kulaklık ne var ne yoksa çözdü hepsini.

Bir de şu gitara başlamamla kendimi de ifade etmeye başladım, artık benden mutlusu yok. Her gece uyumak için bir bardak hafif bir içki, bir de kulaklığım yetiyor mışıl mışıl deliksiz bir uyku için. Yoksa en iyi ihtimalle 4 saat uykuya çok diyorum.

Jiletlik -pardon sakin diyecektim- müziklerden önereyim, bunları dinlerken mışıl mışıl uyuyor insan.

Thurisaz dinleyin. Günlük hayatta çok dinlemesem de geceleri çok iyi gidiyor. Özellikle endless ve years of silence uyku playlistimde halaybaşı niyetine en önde yıldızlı duruyor.

Hoşlandığınız, sesinden haz ettiğiniz bir müzik aleti varsa kesinlikle başlayın. Stres atmaya, "delilikten kurtulmaya" birebir. Denedim, tescilledim. İsviçreli bilimadamı olmasam da ben de deney yapabilirim!

Diyeceklerim şimdilik bu kadar. Sabah dozumu almak için Apple Music'i karıştıracağım biraz. Haydi kendinize iyi bakın
 
Abi nedense Metallica - One öneresim geldi ablamıza.
Sessiz, karanlık bir ortamda Türkçe çevirisini içeren video klibiyle dinlendiğinde çok büyük etkiler yaratabiliyor insanda.
Hatta parçanın ortasına kadar distortion(yani sanırım sizin o dinleyemediğiniz, kulağınızı ağrıtan kirli gitar sesi) bulunmadığından dolayı yavaş ve sakin bir girişle sizi metal müziğe de alışırabilecek bir parça olabilir.
Umarım bir denersiniz dinlemeyi.
 
Bu ülke delilerle , gerizekalılarla , ruh hastalarıyla doludur.
Yalnız değilsiniz, sadece yeterli ilgiyi görecek yeri bulamamışssınız. Aramaya devam ediniz.
 
Geri
Üst