Bugün günlerden cuma, ama pazarımsı bir cuma. Sanki bugun kimse işe gitmemiş gibi, sokaklar ne kadar sakin böyle. Acıktım da. geçen şnitzel söylemiştim, onun da kırmızı etlisi varmış, şok oldum. Şnitzel dedim kapkara bişey getirmişler, yiyemediğim gibi telefona bakan kız işinden olmasın diye yanlış yolladınız da diyemedim. Yemediğim şnitzele 30küsür lira para vermem , üstüne aç kalışım da cabası oldu. Bundan sonra şnitzel isterken de tavuk diye belirtmemiz gerekecekmiş demek... Dolap tam takır, alışveriş yapmam lazım fakat market uzakta ve arabam tamirde... Poşetlerle bu sıcakta ortalığa dökülmek istemiyorum. Aç kalmayı tercih ederim. Şu inşaat sesleri de azaldı gibi, tavsiye müzikleri dinlemeye başlayabilirim.
yalnız olmak ne kötü, yıllarca aile yanında oku, kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum de. Dur bakalım hanımefendi( erkek olduğumu sananlar beyfendi dedim saysın, sizi de unutmadım foyamı ortaya çıkartan Einstein dostlar ) durabiliyorsun dur ayakların üstünde, topukların su toplamış kızım(oğlum) kime bu havan?? Anam olaydı, bi çorba yapaydı, yemişim özgür kadın(Adam) ayaklarını.
Off yine matkap sesi:/ bitakımşeyler kahrolsun...