Asla Satmam Dediğiniz Ekipmanlar

-Çok uğraşarak modifiye ettiğim (halen de bitmedi) SX Strat'ım :) Bana Strat'ı sevdiren gitardır.
-Line 6 Echo Park (Bir iki kez satmaya niyetlendim ama diğer markaların delay pedallarını denedikten sonra bu pedalın tam bir İsviçre çakısı olduğunu anladım.)
-Proco Rat 2 (Bir pedal bu kadar mı çok yönlü kullanıma müsait olur ? Drive'ı kısarsın overdrive olur. Açarsın cayır cayır 80'ler olur. Modifiye etmeye çok müsaittir ve fiyatı da aslında gayet uygudur.)
 
19 yıl sonra, Amerikan Fender Strat almak için sattığım, 93'te sıfır olarak aldığım ilk elektro gitarımı arada bir sahibinden ilanlarını incelerken buldum ve bugün satın aldım. Aynen bıraktığım gibi buldum. Sadece telleri eskimiş. Kesinlikle satmam!

63772 eklentisini görüntüle 63773 eklentisini görüntüle
Kendimi deşifre ediyorum!!!

Ben bu gitarı sattım. :(

Çünkü eski gitarımı bulduğum için değil eski dostumu bulduğum içinmiş o heyecanım, mutluluğum. Gitar sadece bir metadan ibaretmiş.
 
Bu da benim aslalarim arasinda.
IMG-20160707-WA0001.jpg
 
Kesinlikle Jhs Morning Glory. Gerçi sattım ama v3 ü satıp v4 aldım :) v5 çıkmadıkça asla ama asla satmam. Kesinlikle hakettiği ünde değil. Klon ve KOT kadar değerli bir pedal bence.
 
Her ne kadar Ibanez RG2550Z (Aslında edge pro'larla üretildiği 2005'ten beri.) hayallerimi süslese de 2012 Ocak'ta aldığım Ibanez RG870QMZ'yi satabileceğimi düşünmüyorum duygusal nedenlerle. İmkanım oldukça gerekli gördüğüm modifiyeyi yaparım. X2N+chopper+X2N. Son olarak da Edge Zero'yu halledeceğim. Muhtemelen köprü yatağını da genişletireceğim. Bir de Türkiye'de görürsem şeffaf pickguardlardan alabilirim. Belki potans ve switchin aşağı kısmı sanatçı imzaları alanı olabilir. :p
 

Dosyalar

  • Pickguard, Ibanez Jem, direct mount style.jpg
    Pickguard, Ibanez Jem, direct mount style.jpg
    58 KB · Gösterim: 226
Geri
Üst